Publikáciu spracoval kolektív autorov pod vedením doc. Ing. Eleny Šúbertovej, PhD., ktorí pôsobia na Fakulte podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave, Cieľom knihy je pomôcť zorientovať sa začínajúcim podnikateľom... Zobraziť viac
V poradí, už ôsme vydanie publikácie Dane a účtovníctvo obsahuje výber z toho najzaujímavejšieho - stručné predstavenie opatrení z podnikateľského „kilečka“, rezervy a opravné položky v ZDP, transferové oceňovanie finančných... Zobraziť viac
Špeciálne vydanie o 50 najlepších firiem sveta od Applu po Walmart: Váš kompletný sprievodca najväčšími svetovými firmami Zobraziť viac
Publikácia obsahuje všetky podstatné súvislosti stratégie odbytu – (predaja), v podmienkach trhovej ekonomiky. Analyzuje kľúčové vzťahy oblasti trhu, sleduje... Zobraziť viac
Zámerom tejto publikácie je poskytnúť čitateľovi stručný pohľad na prístupy, metódy a techniky, ktoré boli tradične uplatňované pri tvorbe konkurenčných stratégií, a na trendy, ktoré uprednostňuje teória a prax v súčasnosti... Zobraziť viac
Kniha s obsahom zameraným na problematiku ohodnocovania nehnuteľností v prostredí Slovenskej republiky. Využiteľná pre potreby znalcov (odhad hodnoty nehnuteľností), realitné kancelárie, právnické kancelárie, štátne orgány, pedagogického procesu a pod... Zobraziť viac
Napriek náročným trhovým podmienkam a neľútostnej konkurencii existuje stále množstvo firiem, ktoré sú úspešné a vysoko ziskové. Prečo by medzi ne nemohla patriť aj vaša? Kniha Vybudujte skvelú firmu je plná osvedčených postupov... Zobraziť viac
Publikácia má dva hlavné ciele. Po prvé by mala poskytnúť podnikateľom realistický pohľad do neznámeho priestoru. Po druhé pre tých, ktorí už vstúpili alebo sa rozhodujú vstúpiť na pôdu podnikania by mala byť dobrým sprievodcom cez viaceré úskalia a... Zobraziť viac
Kolekcia titulov: Ako pracujú maverici, Trendológia, Digitálna značka, Jednoducho značka, Apple zvnútra. Zobraziť viac
Predkladaná publikácia je výstupom grantovej úlohy KEGA 3/3113/05 "Dištančné vzdelávanie v oblasti metód zlepšovania efektívnosti a účinnosti komplexného manažérstva kvality."... Zobraziť viac
Ambíciou tejto publikácie je poskytnúť nezávislý pohľad na výkladové a aplikačné problémy, praktickú stránku požiadaviek na bezpečnostné opatrenia vrátane vysvetlenia všeobecného významu opatrení a procesných povinností, ktoré vyplývajú povinným... Zobraziť viac
Publikácia obsahuje aktualizované úplné znenie zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní s účinnosťou od 2. augusta 2021, so zmenami poslednej novelizácie zákona č. 214/2021 Z.z. Zobraziť viac
Novelizovaný ŽIVNOSTENSKÝ zákon s aktualizovanými dôvodovými správami v úplnom znení ZÁKON Č. 455/1991 ZB. O ŽIVNOSTENSKOM PODNIKANÍ (ŽIVNOSTENSKÝ ZÁKON) V ZNENÍ ZÁKONA Č. 231/1992 ZB., ZÁKONA Č. 600/1992 ZB., ZÁKONA NÁRODNEJ RADY SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Zobraziť viac
Kniha Good to Great, založená na 5-ročnom výskumnom projekte, odpovedá na otázku: "Môže sa dobrá spoločnosť stať skvelou, a ak áno, tak ako?"... Zobraziť viac
Chcete maťúspech v podnikaní, ale reklamy na vaše produkty už neprinášajú očakávaný efekt? Staňte sa fialovou kravou a odlíšte sa od stáda rovnako sfarbených, nudných kráv! Ponúknite pozoruhodný produkt alebo službu a začnite robiť Zobraziť viac
Učebnica „Právo v podnikaní“je primárne určená študentom prvého stupňa bakalárskeho študijného programu „Podnikanie v cestovnom ruchu a službách“ študijného odboru „Ekonómia a manažment“ Ekonomickej univerzity v Bratislave.... Zobraziť viac
Materiál predstavuje modelové príklady - teda s rôznymi úrovňami vstupov, častokrát aj nevyužiteľných, dokonca zavádzajúcich, alebo chybných. Predkladané skriptá sa zameriavajú na určenie všeobecnej hodnoty nehnuteľnosti... Zobraziť viac
Novela Obchodného zákonníka č. 9/2013 Z.z. priniesla množstvo zmien a tie neobišli ani ustanovenia týkajúce sa úrokov z omeškania. Úrok z omeškania... Zobraziť viac
Komentár k zákonu č. 178/1998 Z. z. o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach ponúka komplexný výklad k jednotlivým zákonným... Zobraziť viac
Publikáciu odporúča hlavný hygienik SR ako podklad pre zavádzanie kvalitatívne nového postupu riadenia technickej a hygienickej akosti poživatín systémovým princípom HACCP; Správnou výrobnou praxou. Zobraziť viac