Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Trestný zákon

Kolektív renomovaných autorov predkladá odbornej a laickej verejnosti aktualizovaný komentár s vysvetlivkami a ucelenou...

Jozef Čentéš, • Eurokódex (2013) • Edícia Veľký komentár

🍎 Vypredané
65,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kolektív renomovaných autorov predkladá odbornej a laickej verejnosti aktualizovaný komentár s vysvetlivkami a ucelenou judikatúrou k Trestnému zákonu.

Komentár spracovali autori z rôznych významných profesionálnych a vysokoškolských inštitúcií, čo mu dodáva na praktickosti. Jeho prednosťou je odborná aktuálnosť a schopnosť reagovať na nové inštitúty a skutkové podstaty v trestnom práve hmotnom. Podáva ucelený právny výklad jednotlivých ustanovení a ďalších praktických otázok, ktoré s nimi úzko súvisia, najmä z oblasti súdnej praxe a judikatúry.

Text komentára nie je koncipovaný len z hľadiska teoretického a výkladového, ale reaguje aj na získané a vyhodnotené poznatky z aplikácie nových ustanovení a právnych inštitútov.

Odborne erudovaný a svojím obsahom priekopnícky komentár má všetky predpoklady stať sa nielen vyhľadávaným vedeckým dielom, ale nadobudnúť prívlastok hodnotnej a praktickej publikácie, ktorá svojim čitateľom najmä z radov prokurátorov, vyšetrovateľov, sudcov, obhajcov, študentov práva, doktorandov, ale aj ostatných subjektov dotknutých ustanoveniami Trestného zákona poskytovať cenné rady pre ich každodennú prax.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788081550201 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 880 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách