Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Učebnice

Našli sme 22 titulov

Nové receptúry a technológia pokrmov

Konrád Kendík, Nová Práca (2012)
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť...

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
54,90€
40,50€

Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov

Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov. Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 5 dní.
10,40€
8,90€

Hygiena výživy a stravovania

Lucia Zeleňáková, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (2018)
Uplatňovanie hygienických zásad v zariadeniach spoločného stravovania

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
13,00€
10,60€

Hotelový a gastronomický manažment 2

Peter Huľo, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá (2015)
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment - Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z...

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,90€
7,20€

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Konrád Kendík, Nová Práca (2015)
Doplnené a zauktualizované vydanie Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú...

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov... Zobraziť viac

🍎 Dočasne vypredané, dostupné 3. 5. 2024
47,90€
32,40€

Receptúry diétnych pokrmov

Konrád Kendík, Nová Práca (2004)
V tejto publikácii sa osobitne uvádzajú jednotlivé diéty, ako aj vzorové jedálne lístky na celý týždeň pripravované v...

V tejto publikácii sa osobitne uvádzajú jednotlivé diéty, ako aj vzorové jedálne lístky na celý týždeň pripravované v... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 5 dní.
16,56€
14,90€

Základy hotelového a gastronomického manažmentu II.

Základy hotelového a gastronomického manažmentu II.

Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 9 dní.
14,90€

Hygiena výživy a stravovania

Hygiena výživy a stravovania

Lucia Zeleňáková, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (2023)
návody na cvičenia repetitórium

Návody na cvičenia pre študentov SPU v Nitre. Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
12,70€

Základy hotelového a gastronomického manažmentu I.

Základy hotelového a gastronomického manažmentu I.

Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€

Hotelový a gastronomický manažment 1

Peter Huľo, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá (2014)
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v...

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,90€
7,30€

Suroviny 3

Gabriela Dubová, Expol Pedagogika (2014)
Učebnica Technológie 3 pekár poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených...

Učebnica svojím obsahom nadväzuje na predchádzajúce učebnice surovín. Poskytuje komplexné informácie o vlastnostiach, zložení, príprave, skladovaní a použití surovín – kypriace prostriedky, surovinové prípravky a zmesi, chemické látky a farbivá... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 10 dní.
28,00€
23,80€

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti

Konrád Kendík, Nová Práca (2014)
Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový...

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 5 dní.
38,90€
37,00€

Školské stravovanie v praxi

Školské stravovanie v praxi

Publikácia je odporúčaná MŠVVaŠ SR a zaradená do zoznamu odporúčaných metodických pomôcok pre školy a školské zariadenia. Príručka vám preto... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
55,00€

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Konrád Kendík, Nová Práca (2004)
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko...

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
26,22€

The Art of the Restaurateur

Nicholas Lander, Phaidon (2012)
Phaidon Press: Until 30 years ago, restaurateurs were considered the most important figures in any restaurant's success,...

The Art of the Restaurateur presents the compelling stories behind some of the world's best restaurants, and celebrates the complex but unsung art of the restaurateur. In his first ever book, acclaimed Financial Times restaurant critic ... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
32,99€
31,30€

The A - Z of Eating out

Joseph Connolly, Thames & Hudson (2014)
Thames and Hudson: The AZ of Eating Out is a wonderfully light-hearted, humorous and anecdotal guide to all aspects of...

The AZ of Eating Out is a wonderfully light-hearted, humorous and anecdotal guide to all aspects of eating away from home, offering a wealth of guidelines, suggestions, top tips, cautions, advice and insider knowledge to help ... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
22,50€
20,90€

Školské stravovanie v praxi 1

Školské stravovanie v praxi 1

Záleží Vám na kvalite stravovania detí v školskej jedálni? Metodická príručka určená vedúcim školských jedální ponúka riešenie aktuálnych problémov zariadení školského stravovania... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
55,00€

Malý gastronomický slovník

Malý gastronomický slovník

Slovník obsahuje celý rad slov, ktoré akokoľvek súvisia s potravinami... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
2,65€

Úplné znenie potravinového kódexu

Úplné znenie potravinového kódexu

, Epos (2010)

Publikáciu odporúča hlavný hygienik SR ako podklad pre zavádzanie kvalitatívne nového postupu riadenia technickej a hygienickej akosti poživatín systémovým princípom HACCP; Správnou výrobnou praxou. Zobraziť viac

🍎 Vypredané
18,55€

Polpo: A Venetian Cookbook (of Sorts)

Russell Norman, Bloomsbury (2012)
Bloomsbury Publishing: Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants...

Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants in town. Critics and food aficionados have been flocking to this understated bacaro where Russell Norman serves up dishes from the back streets of Venice. Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
32,99€
27,70€