Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Doplnené a zauktualizované vydanie Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú...


🍎 Dočasne vypredané, dostupné 3. 5. 2024
47,90€
Zľava 10%
43,11€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Doplnené a zauktualizované vydanie

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788089350438 Rozmer: 220×304 mm Počet strán: 750 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách