🎄Kráľovské Vianoce: tipy na darčeky a súťaž o 50 € poukážky!🎁

Kniha Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Doplnené a zauktualizované vydanie Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú...


🍌 Odosielame o 2 dni.
36,90€
Zľava 7%
34,32€

Doplnené a zauktualizované vydanie

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.

Jazyk: slovenský Rok vydania: 2015 Rozmer: 220×304 mm ISBN: 9788089350438 Počet strán: 750 Väzba: pevná

Zaradené v kategóriách