Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nové receptúry a technológia pokrmov

Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
54,90€
Zľava 26%
40,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788089350445 Rozmer: 220×305 mm Počet strán: 1270 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách