📝Späť do školy s kráľovskou cenou

Nové receptúry a technológia pokrmov

Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť...


🍌 Odosielame o 3 dni.
54,90€
Zľava 7%
51,06€

Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Jazyk: slovenský Rok vydania: 2012 Rozmer: 220×305 mm ISBN: 9788089350445 Počet strán: 1270 Väzba: pevná

Zaradené v kategóriách