📚 Knižná akcia každý mesiac

Hygiena výživy a stravovania

Uplatňovanie hygienických zásad v zariadeniach spoločného stravovania


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
11,66€
Zľava 9%
10,60€

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti je podporovaný informáciami v týchto oblatiach: procesy prebiehajúce v zariadeniach spoločného stravovania, hygiena výroby, prípravy a podávania pokrmov, prevádzková a osobná hygiena, sanitácia vrátane deratizácie a dezinfekcie, manipulácia s odpadmi. Čitatelia sa zoznámia s problematikou alergénov a ich ozančovaním v stravovacích službách, dozvedia sa o hygiene výroby chladených, marazených a termosterilizovaných pokrmov, o hygiene výroby a predaja zmrzliny, ľahodkárskych a cukrárských výrobkov, či o zásadách stánkového a iného ambulantného predaja potravín, pokrmov a nápojov.

Rok vydania: 2018 ISBN: 9788055218069 Rozmer: 175×245 mm Počet strán: 304 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách