Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Prehľadné tabuľky sú vynikajúcimi pomôckami pre žiakov a študentov na rýchle zopakovanie učiva. Na malom priestore sú v nich zhrnuté a prehľadne usporiadané všetky najdôležitejšie údaje z daného odboru. Zobraziť viac
Prvá časť zošitu pre učiteľa s metodikou k Novému pomocníku z matematiky 9 - pre 9. ročník ZŠ a 4. ročník GOŠ (1. zošit)... Zobraziť viac
Diktáty sú v úvode zamerané na veľké opakovanie vybraných slov z 3. ročníka. Obsahujú aj kapitoly o predponách, spodobovaní, priamej reči a všetkých slovných druhoch spolu s ich gramatickými kategóriami... Zobraziť viac
Direkt interaktiv učebnica s integrovaným pracovným zošitom. Nové prepracované vydanie obľúbenej učebnice nemčiny pre stredné školy, ktoré v troch dieloch systematicky pripravuje študentov na maturitu... Zobraziť viac
Všetkým štvrtákom, ktorí si pletú písanie I a Y, majú problém určiť slovné druhy a nebavia ich nudné pravopisné úlohy, ponúkame knihu s množstvom zábavných cvičení, doplňovačiek a zaujímavých problémových úloh... Zobraziť viac
V knihe nájdete aj veľké množstvo receptov pre ľudí, ktorí nekonzumujú mäso. Ďalej potom ukážku nielen Vianočného menu, ale aj príbeh Simonky, žiačky Antónie Mačingovej. Simonka je jednou z vás... Zobraziť viac
Sú výborným pomocníkom pri osvojovaní si základných pravopisných zručností, ale rozvíjajú aj pozornosť, bystrosť, fantáziu a obohacujú slovnú zásobu žiaka. Diktáty sú zamerané na písanie a precvičovanie hlások, slabík... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbeného atlasu, schváleného na Geografickú olympiádu... Zobraziť viac
Knižky z edície Domáce precvičovanie slovenčina a Domáce precvičovanie matematika sú prehľadné, ilustrované a plné praktických cvičení na doplňovanie... Zobraziť viac
S touto príručkou vám bude stačiť len 15 minút denne, aby ste v cudzom jazyku s prehľadom zvládli bežné situácie. Zobraziť viac
Fitness diár vydáva Fitshaker už 8 rokov, z toho bol doteraz vždy bestsellerom. Okrem praktickej kalendárovej časti v sebe ukrýva množstvo tipov a odporúčaní od fitnes trénerov, odborníkov a výživových špecialistov pre tvoje zdravšie a šťastnejšie JA... Zobraziť viac
Anatómiu sa nestačí naučiť len raz, treba ju opakovať tisíckrát, aby sa informácie prepojili a uložili do neurónových sietí mozgových hemisfér. Na rozdiel od iných učebníc je Memorix navrhnutý tak, aby čitateľom čo najviac... Zobraziť viac
Piataci majú už len 2 mesiace na zopakovanie celého učiva 1. stupňa. Tento veľmi krátky čas sme mali na zreteli pri vytváraní pracovného zošita Príprava na Testovanie 5 zo slovenského jazyka, ktorý im pomôže s prípravou na Testovanie 5... Zobraziť viac
Publikácia s názvom Testovanie deviatakov – SLOVENČINA – príprava na testovanie žiakov 9. ročníka ZŠ a 4. ročníka gymnázií s osemročným štúdiom obsahuje desiatky úloh na precvičovanie čitateľskej gramotnosti... Zobraziť viac
Obsah: Syrové pagáče Zemiakové pagáče Tvarohové pagáče Maslové pagáče Pagáče so semiačkami Pagáče s... Zobraziť viac
Lebo čas je drahocenný, jedlo je láska a v jednoduchosti je krása. Hladná furt má svoje pokračovanie. Hladná furt 2. Alebo na druhú? :) Pri mne bude správna asi skôr tá druhá možnosť. Jednoducho, je tu opäť kniha pre všetkych poriadnych hladošov... Zobraziť viac
Robin Sharma, legenda vodcovstva a priekopník osobného majstrovstva, už viac ako dvadsaťpäť rokov mentoruje miliardárov, podnikateľských gigantov, superhviezdy, profesionálnych športovcov a smotánku šoubiznisu prostredníctvom revolučnej metodiky,... Zobraziť viac
Pracovný zošit rozvíja všeobecné zručnosti dieťaťa medzi 3-4 rokom. Úlohou je na jednotlivých pracovných listoch precvičovať pohyb dlane, prstov a zápästia, úchop ceruzky, slovnú zásobu, logické myslenie, predstavivosť, priestorovú a... Zobraziť viac