Júnová knižná akcia už od 1,90 €, klikni tu =>

Knihy o potravinárstve

Našli sme 140 titulov

The Complete Bordeaux

The Complete Bordeaux

The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
69,95€

The Omnivore's Dilemma

One of the New York Times Book Review's Ten Best Books of the Year Winner of the James Beard Award Author of How to Change Your Mind and the #1 New York Times Bestsellers In Defense of Food and Food RulesWhat should we have for dinner? Ten years ago,... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
16,00€
14,40€

Zamúčené histórie

Zamúčené histórie

Rudolf Kulich, Rak (2002)

O mlynoch a mlynároch... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,92€

Slovenské pivovarníctvo v toku času

Slovenské pivovarníctvo v toku času

Monografia venovaná slovenskému pivovarnícko-sladovskému priemyslu. Zobraziť viac

🍎 Vypredané
10,69€

Potraviny a nápoje v kostce

Potraviny a nápoje v kostce

Publikace pro zbožíznalce... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
4,23€

Éčka v potravinách

Éčka v potravinách

Iva Hrnčiříková, Lucie Mandelová, Vladimír Klescht, Computer Press (2007)
Patříte mezi ty, kteří si obvykle pročítají složení výrobku a s nedůvěrou pohlížejí na seznamy přídatných látek? Jste...

Patříte mezi ty, kteří si obvykle pročítají složení výrobku a s nedůvěrou pohlížejí na seznamy přídatných látek? Jste... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
7,27€

Základy balenia potravín

Základy balenia potravín

Táto publikácia je určená širokej odbornej verejnosti, ale aj ako učebnica pre študentov chemických a ekonomických smerov... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
3,95€

Vinárstvo a somelierstvo

Vinárstvo a somelierstvo

Štefan Ailer, Baštan (2016)
Pocas mojej púte vínnym svetom som bol neraz konfrontovaný otázkou: "Je tažšie víno vyrobit alebo predat?" Správna odpoved...

Je ťažšie víno vyrobit alebo ho predať? Výroba vína a umenie jeho prezentácie spolu úzko súvisia, úspešným je ten, kto dokáže oboje. A práve to je poslaním publikácie. Publikácia je určená pre výrobcov i predajcov vína, someliérov, vináskych... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,00€

Ostravské pivovarnictví v éře kapitalismu

Ostravské pivovarnictví v éře kapitalismu

Radoslav Daněk, Ostravská univerzita (2014)
Přeměna tradiční řemeslné malovýroby v moderní průmyslovou velkovýrobu (1830-1948)

Publikace se věnuje problematice proměny významného odvětví potravinářství - pivovarnictví. Na příkladu průmyslového Ostravska sleduje proces zprůmyslnění... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,96€

Cukor, soľ, tuk

Cukor, soľ, tuk

Michael Moss, Eugenika (2015)
Pútavé rozprávanie o tom, ako sa vyvíjal potravinársky priemysel v USA a aké taktiky sa v ňom dodnes používajú, aby ľudia čo...

Pútavé, napínavé a nesmierne zaujímavé čítanie o tom, aké taktiky a nezdravé technologie sa používajú pri výrobe a distribúcii priemyselne spracovávaných potravín, ako sú rôzne sladké tyčinky a keksy, zemiakové lupienky, polotovary... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,20€

Výroba syrov

Výroba syrov

Karol Herian, OZ Vidiecky parlament na Slovensku (2021)
Príručka pre malovýrobcov a priateľov syrov

Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry.... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
30,00€

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
32,38€

Vinársky slovník (slovensko-česko-francúzsko-nemecko-anglický)

Vinársky slovník (slovensko-česko-francúzsko-nemecko-anglický)

Edita Ďurčová, Malokarpatské osvetové stredisko (2018)
S výkladom termínov v slovenskom a nemeckom jazyku

Slovník prináša informácie potrebné pre lepšie pochopenie vinárskej problematiky a nádherného sveta vína. Výber hesiel a ich výklad v slovenskom jazyku by mal slúžiť ako základná odborná pomôcka pre lepšiu orientáciu v odbornej... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
20,00€

Riziká pri produkcii potravín

Riziká pri produkcii potravín

Mária Angelovičová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (2013)
Kniha sa venuje aktuálnym rizikám pri produkcii biopotravín. Analyzuje a tiež hodnotí rizikové faktory pri produkcii...

Kniha sa venuje aktuálnym rizikám pri produkcii biopotravín. Analyzuje a tiež hodnotí rizikové faktory pri produkcii potravín rastlinného aj živočíšneho pôvodu... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
15,00€

Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean

Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean

The soybean is an economically important leguminous seed crop for feed and food products that is rich in seed protein (about 40 percent) and oil (about 20 percent); it enriches the soil by fixing nitrogen in symbiosis with... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
106,00€

Meat Science

Meat Science

Paul Warriss, Cabi (2009)
An Introductory Text

Outlining the core principles of the subject, this introductory-level textbook covers the production of meat, its structure and chemical composition, meat quality and hygiene, and animal welfare, handling and slaughter... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
55,72€

Novel Technologies in Food Science

Novel Technologies in Food Science

Presenting cutting-edge information on new and emerging food engineering processes, Novel Technologies in Food Science, the newest volume in the ground-breaking new series, “Bioprocessing in Food Science,” is an essential reference on... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
213,75€

A növényparadoxon

A növényparadoxon

Legtöbben hallottunk már a búzában található fehérjéről, amely kiterjedt gyulladást okoz a testben... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
33,00€

Complete Bordeaux NE

Complete Bordeaux NE

Stephen Brook, Octopus Publishing Group (2012)
Mitchell Beazley: The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully...

The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
60,99€

Potraviny a nápoje v kostce

Potraviny a nápoje v kostce

Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
7,94€