Nový Dominik Dán v predpredaji, pozri knihu tu =>

Knihy o potravinárstve

Našli sme 54 titulov

Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

, Key publishing (2012)

Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
32,37€

Potravinový kódex I., II. a III.

Potravinový kódex I., II. a III.

, Epos (2006)
v úplnom znení

Všeobecne záväzný charakter Potravinového kódexu vyplýva zo skutočnosti, že kódex, ako aj jeho zmeny a doplnky sú oznamované v Zbierke zákonov... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
38,00€

Food Science and Technology

Food Science and Technology

Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 11 dní.
84,94€

The Complete Bordeaux

The Complete Bordeaux

The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 14 dní.
69,95€

Produkce potravinářských surovin

Produkce potravinářských surovin

Produkce potravinářských surovin. Zobraziť viac

🍎 Vypredané
25,66€

The Herb and Flower Cookbook

The Herb and Flower Cookbook

Pip McCormac, Quadrille (2014)
Quadrille Publishing: The Herb and Flower Cookbook is a cookery book with a difference. Here, you can take your cooking to...

The Herb and Flower Cookbook is a cookery book with a difference. Here, you can take your cooking to the next level by cultivating aromatic plants to use when creating unusual and seasonal recipes that are fresh and full of flavour... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
16,00€

Výroba syrov

Výroba syrov

Karol Herian, OZ Vidiecky parlament na Slovensku (2021)
Príručka pre malovýrobcov a priateľov syrov

Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry.... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
30,00€

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
32,38€

Novel Technologies in Food Science

Novel Technologies in Food Science

Presenting cutting-edge information on new and emerging food engineering processes, Novel Technologies in Food Science, the newest volume in the ground-breaking new series, “Bioprocessing in Food Science,” is an essential reference on... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
213,75€

Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean

Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean

The soybean is an economically important leguminous seed crop for feed and food products that is rich in seed protein (about 40 percent) and oil (about 20 percent); it enriches the soil by fixing nitrogen in symbiosis with... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
102,41€

Vinársky slovník (slovensko-česko-francúzsko-nemecko-anglický)

Vinársky slovník (slovensko-česko-francúzsko-nemecko-anglický)

Edita Ďurčová, Malokarpatské osvetové stredisko (2018)
S výkladom termínov v slovenskom a nemeckom jazyku

Slovník prináša informácie potrebné pre lepšie pochopenie vinárskej problematiky a nádherného sveta vína. Výber hesiel a ich výklad v slovenskom jazyku by mal slúžiť ako základná odborná pomôcka pre lepšiu orientáciu v odbornej... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
20,00€

Meat Science

Meat Science

Paul Warriss, Cabi (2009)
An Introductory Text

Outlining the core principles of the subject, this introductory-level textbook covers the production of meat, its structure and chemical composition, meat quality and hygiene, and animal welfare, handling and slaughter... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
55,72€

Complete Bordeaux NE

Complete Bordeaux NE

Stephen Brook, Octopus Publishing Group (2012)
Mitchell Beazley: The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully...

The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
60,99€

A növényparadoxon

A növényparadoxon

Legtöbben hallottunk már a búzában található fehérjéről, amely kiterjedt gyulladást okoz a testben... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
33,00€