Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Nové receptúry a technol.pokrm - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Nová práca - Jazyk: SK - Vazba: Pevn


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
34,29€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha má viac kapitol. Kapitoly sú zoradené podľa medzinárodných gastronomických zvyklostí. Receptúry sú pripravené v dvoch hmotnostných skupinách a používatelia receptúr musia rozhodnúť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Tento kodex nahradí dosiaľ účinné príslušné záväzné predpisy ako STN, hygienické predpisy a ďalšie, ktoré sú záväzné pre podnikateľské subjekty. (210X300, str.1092, TV,ČB, r.vyd.2003)   

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2003 ISBN: 8088929431 Rozmer: 220×214 mm Počet strán: 1092 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách