Pražená zrnková káva. Vynikajúca káva v balení s jednocestným ventilom a opakovane uzatvárateľným zipom a 100% recyklovateľným obalom.. Zobraziť viac
Finca El Rubi leží v regióne Huila v južnej časti Kolumbie. Vlastní a spravuje ju Heiner Lazo už viac ako 25 rokov, keď ju kúpil spolu so svojou ženou Johanou. Predchádzajúci majiteľ dal farme meno El Rubi (Rubín), podľa drahokamu, pretože to bol... Zobraziť viac
Blend 80% Arabica a 20% Robusta je vhodný na prípravu espressa ako aj filtrovanej kávy, french press a pod... Zobraziť viac
Jeden z najvýznamnejších spracovateľov v regióne firma Matraco coffee je vlastnená bývalým farmárom s menom Zuberi Matsitsi. Spracovateľská stanica Businde sa nachádza v severnej časti regiónu Kayanza, blízko hraníc s Rwandou. Stanica zastrešuje... Zobraziť viac
Elmer Tineo Mendoza patrí k prvej generácii farmárov, a je majiteľom cca 10 ha farmy v oblasti El Diamante v regióne Cajamarca v Peru. Hoci je Elmer vlastníkom farmy, rozdelil ju medzi svoje 3 deti. Najstarší syn Elvis má na starosti spracovanie a... Zobraziť viac
Mandala Blend je nami vytvorená zmes káv vyváženej chuti s tónmi orieškov v sladkej mliečnej čokoláde s náznakom ovocných tónov lesného ovocia. Zloženie je obmieňané počas roka za účelom využitia maximálne čerstvých zberov pri zachovaní identického... Zobraziť viac
Táto káva z komunity Shantawene je mikro-lot a bola nazvaná „ODACO“, aby odrážala mocnú kultúru obyvateľov Shantawene, Sidama... Zobraziť viac
Etiópia je pravlasťou kávy s dlhou a bohatou tradíciou v jej pestovaní a spracovaní. Krajina leží vo východnej časti Afriky v oblasti zvanej Africký roh. Káva bola vypestovaná drobnými poľnohospodármi v okolí mesta Shakiso, ktorá sa... Zobraziť viac
Fazenda Paraiso je farma ktorú vlastní Jorge Barakat. Farmu si kúpi pred 30 rokmi, kedy sa vyštudovaný stavebný inžinier Jorge presťahoval z mesta Joaho Pinierho na vidiek. Paraiso sa nachádza v regióne Minas Gerais, ktorý patrí medzi najvýznamnejšie... Zobraziť viac
Káva Caramelo z farmy San Rafael sa vyznačuje plným krémovým telom a vysokou sladkosťou. Vďaka absencii acidity to z nej robí kávu na espresso doslova pre každého... Zobraziť viac
Učebnice pro studenty Mendelove zemědelské a lesnické univerzity v Brně. Zobraziť viac
Hugo Abraham Alvarado je mladý farmár, vlastniaci 25 ha pôdy v oblasti La Union v regióne Copan na západe Hondurasu. Venuje sa pestovniu viacero odrôd, medzi inými aj lempira, parainema, catuai a ihcafe 90. Predchádzajúce roky Hugove kávy nedosahovali... Zobraziť viac
Spoločnosť Rushashi bola založená v roku 2004 a momentálne združuje skoro 2000 farmárov. Zaujímavosťou je, že väčšinu tvoria ženy, ktoré sa združujú v divízii podniku s názvom Hinga Kawa. Ústrednou postavou celej spoločnosti je majiteľ... Zobraziť viac
Namiešali sme exkluzívny blend pre milovníkov čokoládového espressa s tónmi kakaa, orechov a sladkého tabaku... Zobraziť viac
Chuťový profil: papaya, slivka, karamel... Zobraziť viac
Black espresso je stvorené pre milovníkov klasického espressa. Pôvod kávy v espresse sa môže líšiť počas roka, no chuťový profil ostáva nezmenený. Black espresso reprezentuje mohutné telo, balans medzi sladkou a horkou chuťou s minimálnou... Zobraziť viac
Villamaría je názov spracovateľskej stanice v regióne Caldas v jednom z najväčších producentov kávy na svete, Kolumbie. V závode Villamaría si nechávajú úrodu spracovať drobný farmári z okolia mesta Villarazo, ktoré je miestnym centrom a nachádza sa na... Zobraziť viac
V preklade GrandPA z angličtiny znamená "Starý Otec". Myslíme si, že stále existuje veľa ľudí /hlavne tá staršia generácia/, ktorá si nedá dopustiť na tzv. "turka" alebo "kávu v skle". Preto bol vytvorený jedinečný blend mletej kávy, ktorý je vhodný na... Zobraziť viac
Pražená zrnková káva. Vynikajúca káva v balení s jednocestným ventilom a opakovane uzatvárateľným zipom a 100% recyklovateľným obalom... Zobraziť viac