Rodina Alvarezových, ktorým patrí El Bourbollon pestujú kávu už takmer 100 rokov. Bratia Alvarez sú už štvrtou generáciou, ktorá pestuje kávu v tomto výnimočnom regióne, kde sú výborné pestovateľské podmienky. Na svoju kvalitu si potrpia... Zobraziť viac
Káva pochádza zo spracovateľskej stanice Kilimbi, ktorá za krátky čas svojej existencie zohráva vo svete SpecialityCoffee významnú úlohu. Zobraziť viac
Pražená zrnková káva, zloženie 100 % arabika... Zobraziť viac
Pražená zrnková káva, zloženie 100 % arabika... Zobraziť viac
José Eduardo Lopez je mikrofarmár, ktorý sa stará iba o 2 hektáre kávovej farmy v Las Pacayas v Hondurase. José vyprodukoval veľmi zaujímavú kávu, kvôli hĺbke a rozmanitosti chutí, ale zároveň sú tieto chute veľmi čisté a elegantné. Tento lot bol... Zobraziť viac
Carlos Alfredo Estevez pochádza z druhej generácie kávových farmárov z Corquinu v oblasti Copan v Hondurase. Ako vyštudovaný agronóm a majiteľ farmy začal spolupracovať s malou spoločnosťou Aruco, ktorá v rámci projektov pre zlepšenie kvality a... Zobraziť viac
Farma La Rosa je vlastnená rodinou Vasquez od roku 1970, a patrí pod Café Lumbus, firmu, ktorá zastrešuje pestovateľov z oblasti Antioquia. La Rosa je stredne veľkou farmou o rozlohe 20ha s ročnou priemernou produkciou 350 vriec kávy. Catalina Vasquez... Zobraziť viac
Štyria pestovatelia kávy sa spojili s myšlienkou vytvorenia združenia s cieľom zlepšiť svoj príjem a kvalitu života spoločným predajom svojich káv. Založili Grupo Asociativo Villa Esperanza... Zobraziť viac
Farmu Ecoagricola založili bratia Marcelo a Roberto Flanzer. Farma má certifikáciu Rainforest Alliance ™ a v priebehu rokov dosiahla vysoké štandardy v ekologickej udržateľnosti. Časti farmy sú prírodné rezervácie, kde voľne žijú divoké zvieratá... Zobraziť viac
S Davidom Rubanzangabom, ktorý je majiteľom Huye mountain spolupracujeme prakticky od založenia Goriffee a jeho káva sa do našej ponuky vracia už piaty krát... Zobraziť viac
Greenco, je spoločnosť, ktorá vlastní a manažuje stanicu Gahahe. Greenco dohliada na kávu počas celého procesu od zberu až po spracovanie. Túto spoločnosť založili v roku 2015 a odvtedy svojou kvalitou dominuje kávovej scéne v Burundi, ale aj súťažiam... Zobraziť viac
Dovoľujeme si Vám predstaviť Fair Trade a Organic kávu z Etiópie. Je to výborná šálka plná kvetinových tónov... Zobraziť viac
Black espresso je stvorené pre milovníkov klasického espressa. Pôvod kávy v espresse sa môže líšiť počas roka, no chuťový profil ostáva nezmenený. Black espresso reprezentuje mohutné telo, balans medzi sladkou a horkou chuťou s minimálnou aciditou... Zobraziť viac
Sul de Minas je najväčší región pre kávu odrody Arabika v Brazílií. Z celkovej produkcie arabiky v Brazílií pochádza 30 % z regiónu Sul de Minas. Táto káva je perfektná na prípravu espressa vďaka svojej sladkosti a takmer nulovej acidite... Zobraziť viac
Táto káva pochádza z farmy El Aguacatal v oblasti San Pedro v Inze. Arvey Rojas už 11 rokov pestuje kávu na svojej malej farme o veľkosti 1,5 hektára, na ktorej rastie 7000 stromov. Arvey nie je členom Asorcafe, ale dodáva svoju... Zobraziť viac
Vynikajúca pražená zrnková káva s jednocestným ventilom a opakovane uzatvárateľným zipom a 100% recyklovateľným obalom... Zobraziť viac
Pražená zrnková káva. Vynikajúca káva v balení s jednocestným ventilom a opakovane uzatvárateľným zipom a 100% recyklovateľným obalom. Nikaragua síce nie je najznámejším producentom stredoamerickej kávy, no má veľký potenciál. Krajina je známa ako... Zobraziť viac
Pražená zrnková káva. Vynikajúca káva v balení s jednocestným ventilom a opakovane uzatvárateľným zipom a 100% recyklovateľným obalom. re mnohých ľudí je indonézska káva zvláštna a komplikovaná aby jej naozaj porozumeli. Súdiac podľa jasného... Zobraziť viac
Pražená zrnková káva. Vynikajúca káva v balení s jednocestným ventilom, opakovane uzatváretaľným zipom a 100% recyklovateľným obalom... Zobraziť viac