Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Správne právo hmotné

Učebnica Správne právo hmotné – osobitná časť od nového autorského kolektívu má za cieľ vyplniť medzery na trhu so študijnou...


🍌 Odosielame o 5 dní.
30,30€
Zľava 16%
25,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Učebnica Správne právo hmotné – osobitná časť od nového autorského kolektívu má za cieľ vyplniť medzery na trhu so študijnou literatúrou.

Autorský kolektív pri spracovaní publikácie vychádzal zo zaužívanej klasifikácie správneho práva na všeobecnú a osobitnú časť a, samozrejme, aj procesnú časť.

Ako všeobecná, tak aj procesná časť budú predmetom spracovania v samostatnej učebnici. Novo spracovaná osobitná časť ponúka prehľadné hodnotenie tej časti správneho práva, ktorú reprezentujú jednotlivé odvetvia a sféry verejnej správy.

Učebnicu tvorí 15 kapitol, v ktorých autori rozoberajú oblasti ako vnútorná správa, policajná správa, správa zahraničných vecí, správa obrany, školstva, justície, dopravy, starostlivosti o životné prostredie, živnostenského podnikania, výstavby a územného plánovania, katastra nehnuteľností, zdravotníctva, kultúry, sieťových odvetí a v neposlednom rade aj správa informácií.
Učebnica má ambíciu nielen zaplniť medzeru na trhu a byť dobrou študijnou pomôckou na právnických fakultách v Slovenskej republike, ale aj dobrou pomôckou v aplikačnej praxi.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788081686221 Rozmer: 220×150 mm Počet strán: 476 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách