Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje... Zobraziť viac
V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne... Zobraziť viac
Tretie vydanie učebnice "Administratíva a korešpondencia" pre druhý ročník obchodných akadémii... Zobraziť viac
Učebnica chémie poskytuje žiakom špeciálnych základných škôl základné poznatky o chemických prvkoch a vybraných skupinách anorganických a organických látok, o ich vlastnostiach, význame a použití v každodennom... Zobraziť viac
Zbierka úloh z matematiky obsahuje úlohy na zopakovanie si učiva prvého stupňa základnej školy, na numeráciu v obore prirodzených čísel, na delenie prirodzených čísel, na operácie s... Zobraziť viac
Druhé vydanie učebnice Chemické a ekonomické výpočty pre druhý ročník SOŠ. Zobraziť viac
Učebnica suroviny je určená pre 3. ročník učebného odboru cukrár a kombinovaného učebného odboru cukrár, pekár. Svojim obsahom nadväzuje na predchádzajúce... Zobraziť viac
Učebnica suroviny je určená pre žiakov učebného odboru pekár a kombinovaného učebného odboru cukrár, pekár. Svojim obsahom nadväzuje na učebnice... Zobraziť viac
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne... Zobraziť viac
Vzťahová a sexuálna výchova je dôležitým prvkom moderného vzdelávania. Mladí ľudia, a dokonca už aj deti, sú dnes obklopení množstvom informácií o sexualite a sexuálnom správaní z rôznych zdrojov; nie však vždy vedia správne vyhodnotiť ich obsah... Zobraziť viac
Učebnica suroviny je určená pre žiakov učebného odboru pekár a kombinovaného učebného odboru cukrár, pekár. Svojim obsahom nadväzuje na učebnice... Zobraziť viac
Prvá časť učebnice Technológia pre študentov druhého ročníka učebného odboru cukrár z vydavateľstva Expol Pedagogika... Zobraziť viac
Učebnica Ekonomika pre 4. ročník študijného odboru technické a informatické služby svojím obsahom nadväzuje na učebnicu Ekonomika pre 3. ročník. Bližšie sa venuje tematike cenných papierov, daňovej sústavy, riadiacich... Zobraziť viac
Učebnica je zameraná na rozvoj poznatkov z botaniky, zoológie a ekológie. Nadväzuje na osvojené vedomosti a zručnosti z biológie v základnej škole. Umožňuje rozšíriť a prehĺbiť vedomosti o stavbe a funkciách tela organizmov... Zobraziť viac
Učebnica Cestné vozidlá IV svojím obsahom nadväzuje na učebnicu Cestné vozidlá III – dopĺňa tematický celok Spaľovacie motory kapitolami Palivová sústava... Zobraziť viac
Nevyhnutný a komplexne spracovaný didaktický doplnok učebnice, ktorý je pre učiteľa pomôckou nielen pri príprave na hodinu, ale aj na samotnej vyučovacej hodine. Metodická príručka je nevyhnutným a komplexne spracovaným didaktickým doplnk Zobraziť viac
Učebnica nadväzuje na predchádzajúce učebnice fyziky. Pomocou pokusov vysvetľuje magnetické a elektrické javy, poskytuje informácie o energii v prírode a v technike. Učivo je spracované s prihliadnutím na špeciálne vzdelávacie potreby žiakov... Zobraziť viac
Pracovná učebnica Prírodoveda pre 3. ročník základnej školy je koncipovaná v súlade s cieľmi a vzdelávacím štandardom vzdelávacej oblasti Človek a príroda s dôrazom na rozvoj prírodovednej gramotnosti... Zobraziť viac
Učebnica nadväzuje na vedomosti, ktoré žiaci študijných odborov operátor stavebnej výroby a mechanik stavebnoinštalačných zariadení získali v prvom ročníku. Na primeranej úrovni poskytuje žiakom vedomosti o najproduktívnejších... Zobraziť viac
Učebnica poskytuje prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej výrobe, vrátane ich skladovania a využitia. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako... Zobraziť viac