Nový Dominik Dán už na sklade, pozri knihu tu =>

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť


🍌 Odosielame o 12 dní.
31,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Výhodné ceny ✅ Bezpečný nákup

Viac o knihe Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť (Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová) - Séria Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2007 ISBN: 9788080916619 Rozmer: 222×267 mm Počet strán: 188 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách