Prvá časť učebnice Technológia pre študentov druhého ročníka učebného odboru cukrár z vydavateľstva Expol Pedagogika... Zobraziť viac
Učebnica Technológia 2 je určená pre študijný odbor kuchár a nadväzuje na učivo prvého ročníka a tvorí základ prípravy na budúce povolanie... Zobraziť viac
Učebnica poskytuje prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej výrobe, vrátane ich skladovania a využitia. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako... Zobraziť viac
Učebnica pre študijný odbor agropodnikanie. Učebnica umožňuje žiakom získať základné informácie o princípoch alternatívneho (ekologického) poľnohospodárstva a možnostiach jeho využívania najmä v chránených pestovateľských oblastiach jednotlivých... Zobraziť viac
Psychológia pre SPgŠ, PaSA, PaKA a 3. ročník ŠO učiteľstvo pre materské školy a vychovávateľstvo Zobraziť viac
Traktory a automobily 3 pre 4. ročník študijného odboru 4243 6 mechanizácia pôdohospodárstva... Zobraziť viac
Učebnica nadväzuje na vedomosti, ktoré žiaci študijných odborov operátor stavebnej výroby a mechanik stavebnoinštalačných zariadení získali v prvom ročníku. Na primeranej úrovni poskytuje žiakom vedomosti o najproduktívnejších... Zobraziť viac
Učebnica umožňuje žiakom osvojiť si základné vedomosti o vlastnostiach a o používaní stavebných materiálov a výrobkov. Je doplnená pracovnými listami... Zobraziť viac
Učebnica zoznámi žiakov nielen s postupom výroby sadrokartónu, vstupnými surovinami, ale aj základnými systémami suchých technológií či už postupom montáže stien, podhľadov, suchých podláh, príp. vytvorením obytného podkrovia... Zobraziť viac
Učebnica oboznamuje žiakov nielen so základnými pojmami a druhmi logistiky, logistickými službami a reťazcami, ale aj s logistickými parkmi a centrami, distribučnými centrami a pod. Dôležitou časťou učebnice sú informačné, komunikačné a... Zobraziť viac
Učebnica prostredníctvom riešených a neriešených úloh poskytuje základy ekonomických výpočtov so zameraním na chemickú a potravinársku výrobu. V jednotlivých kapitolách sa žiaci oboznámia so základnými ekonomickými pojmami... Zobraziť viac
Učebnica nadväzuje na Logistiku v doprave pre 3. ročník, je v nej spracovaná problematika týkajúca sa logistických služieb a technológií, logistických systémov a reťazcov, vzťahu globalizácie a logistiky, ako aj optimalizácie v... Zobraziť viac
Učebnica Technológie 3 pekár poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby... Zobraziť viac
Učebnica obsahuje 2 tematické celky – Mechanika a Strojárska technológia. Obsahuje informácie o technológii výroby materiálov používaných v strojárstve, o polovýrobkoch a meradlách. Druhá časť je venovaná statike, pružnosti a ... Zobraziť viac
Učebnica Potraviny a výživa I školy by určite nemala chýbať na školách gastronomického a potravinárskeho zamerania. Obsahuje učivo o jednotlivých potravinách, ich zložení, kvalite a použití... Zobraziť viac
Druhá časť učebnice Technológia pre študentov prvého ročníka učebného odboru pekár z vydavateľstva Expol Pedagogika... Zobraziť viac