V druhom, upravenom vydaní úspešnej publikácie autori poukazujú na nový trend v strategickom manažmente a pri tvorbe stratégií , ktorý je založený na strategickom myslení. Úspešnosť stratégie závisí od schopnosti predstihnúť ostatných v myslení... Zobraziť viac
Publikáciu odporúča hlavný hygienik SR ako podklad pre zavádzanie kvalitatívne nového postupu riadenia technickej a hygienickej akosti poživatín systémovým princípom HACCP; Správnou výrobnou praxou. Zobraziť viac
Kniha Nápad za milión, v origináli Made To Stick, sa okamžite po svojom vydaní v roku 2007 umiestnila na prvých miestach knižných rebríčkov The New York Times a Business Week, v rebríčku 100 najobľúbenejších titulov Amazonu obsadila... Zobraziť viac
V súčasnom podnikateľskom prostredí rastie potreba zefektívniť celkovú činnosť v podnikoch. Jednou z alternatív je aj cesta... Zobraziť viac
Skúsený autorský kolektív predkladá hodnotnú publikáciu venovanú problematike podniku a podnikania najmä v podmienkach... Zobraziť viac
Publikácia ponúka súhrn judikatúry vo všetkých oblastiach týkajúcich sa reštrukturalizácie podniku v rozmedzí rokov 2004–2012. Prehľadne rozdeľuje jednotlivé... Zobraziť viac
Rukoväť pre podnikateľov v potravinárstve Zobraziť viac
Súčasné biznis modely sú fenomén, ktorý sprevádza podnikanie od začiatku a prelína sa podnikateľským myslením. Predstavujú základné princípy toho, ako firmy tvoria hodnotu, ako ju komunikujú a dodávajú svojim zákazníkom. Opisujú, ako do seba zapadajú... Zobraziť viac
Interný audit integrovaného systému manažérstva kvality, environmentu a BOZP: podľa STN EN ISO 9001:2016, STN EN ISO 14001:2016, STN OHSAS 18001:2009 a STN EN ISO 19011:2012... Zobraziť viac
Podnikanie a štandardy v pohostinstve a hoteliérstve. Zobraziť viac