Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kolekcie

37

TOP lacné knihy

To, že kniha nestojí niekoľko desiatok eur ešte neznamená, že jej obsah za prečítanie nestojí. Vybrali sme tie najlepšie lacné knihy z najlacnejších kníh na Gorila.sk, ktoré by ste si mali prečítať.

Počet titulov v kolekcii: 83

38

BookTok knihy

Tik-tak, TikTok valí a s ním aj knihy, ktoré plávu na tejto rýchlej sociálnej siete! Gorila úspešne ulovila do siete všetky knihy, ktoré sa predbiehajú v predajnosti, záujme, láske a nehe. Pozri si BookTok výber a vyber si nové čítanie.

Počet titulov v kolekcii: 50

39

Montessori knihy

Na základe výchovno-vzdelávacej metódy, ktoré vyvinula pedagogička Dr. Maria Montessori, predstavujeme Montessori knihy, ako vychovávať svoje dieťa.

Počet titulov v kolekcii: 60

40

Aprílové knižné novinky 2023

Apríl ako sa patrí! S novými knihami od obľúbených autorov sa "roztrhlo vrece" a rozhodne sa máme na čo tešiť. Knižné novinky, či najočakávanejšie knihy... čakajú na knižné objavenie!

Počet titulov v kolekcii: 18

41

Roblox kniha

Knihy z kategórie Roblox sú pre rôzne vekové skupiny. Niektoré knihy Roblox sú určené pre deti, ktoré sa učia hrať hry na Roblox, zatiaľ čo iné sú určené pre dospelých, ktorí chcú využiť túto platformu na získanie zručností v oblasti programovania a tvorby hier. Kniha Roblox môže byť obľúbeným zdrojom informácií a inšpirácie pre hráčov, tvorcov hier a vývojárov.

Počet titulov v kolekcii: 15

42

Knižné novinky - marec 2023

Marec - mesiac knihy ako sa patrí! S novými knihami od obľúbených autorov sa "roztrhlo vrece" a rozhodne sa máme na čo tešiť. Knižné novinky, či najočakávanejšie knihy... čakajú na vaše objavenie!

Počet titulov v kolekcii: 15

43

Anglické knižné novinky 2023

Do You Speak English? Objavujte spolu s Gorila.sk zaujímavé anglické knihy pre rok 2023. Poznáte ten pocit, keď musíte netrpezlivo čakať na preklad vašej obľúbenej knihy, ktorý je však v nedohľadne? Prečo čakať?! Gorila.sk ponúka anglické knižné tipy, ktoré si môžete prečítať ,, voriginálnom znení. "

Počet titulov v kolekcii: 14

44

Knižné novinky - február 2023

Knižný február ako sa patrí! S novými knihami od obľúbených autorov sa "roztrhlo vrece" a rozhodne sa máme na čo tešiť. Knižné novinky, či najočakávanejšie knihy... čakajú na vaše objavenie!

Počet titulov v kolekcii: 15

45

Knihy o hokeji

Ciki-caki, čítaj knižky! Hej, hej, heeeej, takto bude hokej, ok a hej! Pridaj sa ku Gorile a povzbudzuj svoju hokejovú vášeň ku knihám. Pozri si knihy o hokeji a vyber si knižku, s ktorou zažiješ tú pravú hokejovú atmosféru. Puk na to, čítaj hokejové knihy!

Počet titulov v kolekcii: 43

46

Futbalové knihy

Klopp, klop čakajú na teba knihy o futbale ⚽ Futbalu zdar a knihám zvlášť!

Počet titulov v kolekcii: 66

47

TOP knihy 2022

Najpredávanejšie, najobľúbenejšie, jednoducho knižné bestsellery a TOP knihy 2022, ktoré sa tešili popularite počas celého roka. A čo je najlepšie? Z týchto knižných pokladov si vyberie každý!

Počet titulov v kolekcii: 20

48

TOP anglické knihy

Welcome to the jungle, Gorila predstavuje najlepšie anglické knihy! Knižná džungľa má rôzne zákutia, vrátane jedného s cudzojazyčnou literatúrou.

Počet titulov v kolekcii: 20