Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kolekcie

13

Knihy pre tvrdých realistov

Beletriu ofrflú poznámkami o tom, aký bol dej nereálny, vykonštruovaný a vzdialený skutočnému svetu. Pravých presvedčených realistov totiž nasýtia iba odborné knihy, historické reálie a tvrdé fakty, ktoré sú centrom ich záujmu. Utíšiš ich iba knihou plnou vyčerpávajúcich informácií, ktorými ťa neskôr so zápalom ohurujú. Tento výber nonfiction a odbornej literatúry uspokojí aj tých najnáročnejších.

Počet titulov v kolekcii: 20

14

Luxusná knižnica

Pri každej návšteve sa pochvália zberateľským knižným kúskom a zo správy o novej hodnotnej knihe sa tešia tak, že netrpezlivo odpočítavajú dni do jej vydania. knihy považujú za klenot, ktoré si chránia a ich radosť z darovanej knihy sa nedá ani opísať slovami. Urob (si) knižnú radosť a nájdi im nový knižný klenot v luxusnej knižnici alebo vzácne knihy.

Počet titulov v kolekcii: 52

15

TOP anglické knihy v roku 2023

Welcome to the jungle, Gorila predstavuje najlepšie anglické knihy v roku 2023! Knižná džungľa má rôzne zákutia, vrátane jedného s cudzojazyčnou literatúrou, ktorú si musiš prelistovať.

Počet titulov v kolekcii: 20

16

Knihy pre deti od 10 rokov

Vybrali sme na Gorila.sk tie najlepšie knihy pre deti od 10 rokov

Počet titulov v kolekcii: 23

17

Knihy pre deti od 3 rokov

Top knihy pre deti od 3 rokov podľa výberu Gorila.sk

Počet titulov v kolekcii: 27

18

Limitované knihy

Urob (si) knižnú radosť a nájdi limitované knihy a vzácne knihy v luxusnej knižnici.

Počet titulov v kolekcii: 48

19

Knižné novinky október 2023

Knižný október. Nové knihy, na ktoré sa môžete tešiť! Jesenná knižná sezóna štartuje! Počas októbra vychádzajú knižné novinky, ktoré netrpezlivo čakajú na teba.

Počet titulov v kolekcii: 18

20

Retro edícia Traja pátrači

Po dlhých rokoch vychádza opäť knižná séria Traja pátrači v retro vydaní s pôvodnými ilustráciami akademického maliara Jozefa Cesnaka. Skvelé, však? Už nemusíš hľadať knižky ako štvrtý pátrač po knižných burzách, ale smelo si ich môžeš objednať.

Počet titulov v kolekcii: 2

21

Knižné novinky september 2023

Knižný september: Nové knihy, na ktoré sa môžete tešiť! Jesenná knižná sezóna štartuje! Počas septembra vychádzajú knižné novinky, ktoré netrpezlivo čakajú na teba..

Počet titulov v kolekcii: 25

22

Knižné novinky august 2023

Knižný august: Nové knihy, na ktoré sa môžete tešiť! Uhorková sezóna v knihách? Ani náhodou! V auguste vychádzajú knižné novinky, ktoré netrpezlivo čakajú na teba..

Počet titulov v kolekcii: 26

23

Knižné novinky júl 2023

Knižný JÚL: Nové knihy, na ktoré sa môžete tešiť! Uhorková sezóna v knihách? Ani náhodou! V júli vychádzajú knižné novinky, ktoré netrpezlivo očakáva knižný svet.

Počet titulov v kolekcii: 15

24

Tour de France knihy

Vybrali sme sa na Tour de France spolu s knihou.

Počet titulov v kolekcii: 23