Výživoví poradcovia doporučujú aspoň 5 porcií čerstvého ovocia a zeleniny denne. Ruku na srdce - dopriavate si to? Nie? Ale aj tak dobre viete, že to vaše telo potrebuje. Smoothie sú super spôsob, ako si zaistiť dávku, ktorú potrebujete... Zobraziť viac
Autori v tejto knižke ukazujú, ako správne postupovať pri tvorbe písomného dokladu Správe o odbornej prehliadky a odbornej skúšky elektrického zariadenia, Protokolu o revízii elektrických spotrebičov a ďalších protokolov o meraní podľa novej normy... Zobraziť viac
Autor je dlhoročný revízny technik, výrobca rozvádzačov a súdny znalec z oblasti elektro a bezpečnosti práce. V tejto knižke zhrnul svoje bohaté dlhoročné poznatky a skúsenosti z praxe. Knižka je určená hlavne pre výrobcov... Zobraziť viac
Obsah: 1.Úvod 2.Užitočné informácie z legislatívy pre revíznych technikov a elektrikárov 3.Meracie prístroje na meranie elektrických a neelektrických veličín 4.Elektrotechnické meranie a výber meracieho prístroja 5.Príprava na meranie pred... Zobraziť viac
Nová učebnice ve velkém formátu A4 obsahuje kapitoly... Zobraziť viac
Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. Seznámíte se s prastarými zvyky a rituály, které můžete dělat při slunovratu, rovnodennosti nebo na... Zobraziť viac
Od montgolfiéry po SpaceShipTwo – skutočná kronika letectva zachytená v celkovom pohľade i v pôsobivých detailoch. Spoznáte priekopníkov, vizionárov, konštruktérov a predovšetkým osemsto strojov, ktoré písali dejiny. Balóny a vzducholode, prvé... Zobraziť viac
Domáce sušenie potravín je jednoduchý spôsob, ako si pripraviť zdravé a chutné jedlá a ako ich zachovať v čo najlepšom stave. Kniha Domáce sušenie obsahuje: inšpiratívne recepty na sušené lahôdky, ... Zobraziť viac
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví. Generacemi ověřené recepty zvládne každý... Zobraziť viac
Učebnica obsahuje základné poznatky o ekonomickom význame lesa ako jedného z hospodársky najvýznamnejších obnoviteľných prírodných zdrojov Slovenska, tiež o nástrojoch ekonomickej... Zobraziť viac
Světový bestseller se speciální kapitolou věnovanou moravským a českým vínům Chcete si zlepšit své vědomosti o víně, ale nevíte, kde začít? Nejste si jistí, že to, co pijete, je vynikající láhev nebo... Zobraziť viac
Publikácia Kuchyňa a kúpeľňa ponúka stovky praktických tipov, ako sa popasovať s návrhom a zariadením týchto vyťažených miestností. Časti venované dispozícii a ergonómii dopĺňajú návštevy v konkrétnych kuchyniach a kúpeľniach... Zobraziť viac
Obsah: Teľací perkelt Zapečený perkelt Hovädzý perkelt Vajecný perkelt Srnčí perkelt Teľací paprikáš s... Zobraziť viac
Kniha je zaměřena na návrh, stavbu, provoz a přínosy fotovoltaických zdrojů elektrické energie instalovaných především na... Zobraziť viac
Dokonalý darček pre každého kávoholika! Ak ste ako väčšina ľudí, každý deň začínate horúcou šálkou kávy. Ale za vaším ranným pariacim sa hrnčekom čaká celý svet na to, aby bol objavený – rôzne spôsoby praženia, postupy prípravy, tradície, ceremónie... Zobraziť viac
Ing. František Palík je jedním z nejvýznamnějších konstruktérů lokomotiv československé poválečné éry. Svůj profesní život zasvětil koncernu Škoda, kde se od píky postupně vypracoval až na technického... Zobraziť viac
Publikácia prináša stručný a základný pohľad na prístupy využívané pri tvorbe cien stavebnej produkcie na Slovensku. Predstavuje spôsoby tvorby cien a druhy cien uplatňované v praxi a tiež poskytuje prehľad klasifikačných systémov... Zobraziť viac
Obsah: Pomarančovo-hubové kurča Huby v pivnom cestičku Diviak na hubách Hubovo-mäsová panvica Hubové mafiny Hubové... Zobraziť viac
Obsah: Zubáč s bielym vínom Mäsové págčiky vo vínovej omáčke Ružové kačacie prsia Kura na pive Pečený moriak s červeným... Zobraziť viac
Obsah: Vyprážané kura Vyprážané mäso v netradičnom cestíčku Vyprážané kuracie prsia s opekanými zemiakmi Vyprážaný... Zobraziť viac