Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Poradca 11/2018 - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti

Poradca s.r.o. (2018) • Séria Poradca 2018 • Edícia Poradca

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
4,52€
Zľava 45%
2,49€

Komentár k novému zákonu o posudzovaní zhody výrobkov, sprístupňovaní určeného výrobku na trhu a k novému zákonu o regionálnej investičnej pomoci

Mesačník pre podnikateľskú oblasť v rubrike legislatíva obsahuje komentár k novému zákonu o posudzovaní zhody výrobkov, sprístupňovaní určeného výrobku na trhu.

Nový zákon o posudzovaní zhody výrobkov, sprístupňovaní určeného výrobku na trhu je platný od 1. 4. 2018. Zákon komplexne upravuje povinnosti jednotlivých hospodárskych subjektov v tejto oblasti, precizuje procesné ustanovenia týkajúce sa autorizácie orgánov posudzovania zhody a procesné ustanovenia upravujúce notifikáciu autorizovaných osôb voči Európskej komisii, členským štátom Európskej únie a štátom, ktoré sú zmluvnou stranou Dohody o Európskom hospodárskom priestore.
Nový zákon ďalej spresňuje výkon dohľadu nad dodržiavaním povinností výrobcu, splnomocneného zástupcu výrobcu, dovozcu a distribútora a ustanovuje sankcie za porušenie ustanovení tohto zákona a technického predpisu z oblasti posudzovania zhody. Nový zákon precizuje činnosti orgánov dohľadu a výkonu dohľadu.
Rubrika téma čísla obsahuje príspevok k novému zákonu o regionálnej investičnej pomoci. Medzi subjekty, ktoré budú dotknuté týmto zákonom, patria prijímatelia investičnej pomoci a ich priami a nepriami dodávatelia, resp. klienti podporených spoločností a tiež tzv. obslužné spoločnosti, ako napr. firmy v oblasti stravovacích, bezpečnostných, dopravných, upratovacích služieb a pod.

Rok vydania: 2018 Rozmer: 148×208 mm Počet strán: 296 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách