Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Poistné právo pre ekonómov


🍌 Odosielame o 5 dní.
4,35€
Zľava 15%
3,70€

📚Prečítaná za 2,83€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vysokoškolská učebnica Poistné právo pre ekonómov zapĺňa doterajšiu medzeru v študijnej literatúre a prináša prehľad slovenskej právnej úpravy tak, aby sa študenti, ako aj odborná verejnosť vedeli orientovať v tak zložitej oblasti, akou je poistné právo. Učebnica predkladá výklad kľúčových pojmov a zameriava sa na slovenskú právnu úpravu v kontexte jej historického vývoja, princípov poisťovníctva, ako aj právnej regulácie EÚ, ktorá má v posledných rokoch významný dopad na poistné právo SR. Učebnica je systematicky rozdelená do 6 kapitol a predstavuje štylisticky jednoliaty text bez vnútorných rozporov. Text je zrozumiteľný, prehľadný a umožňuje jasnú orientáciu v danej oblasti.
Originalita diela spočíva vo vytvorení komplexného obrazu o platnej právnej úprave v oblasti poistného práva a snahe autorov vytvoriť systematický a komplexný prehľad tejto právnej úpravy.
Vysokoškolská učebnica Poistné právo pre ekonómov svojím prehľadným spracovaním a zrozumiteľným výkladom môže poslúžiť aj ako učebná pomôcka pre poslucháčov ekonomických a právnických fakúlt a je určená pre ekonómov, právnikov, širokú odbornú verejnosť a každého, kto sa s problematikou poistného práva stretáva v praxi.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 ISBN: 9788057101802 Rozmer: 153×215 mm Počet strán: 224 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách