Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zo škrupiny 1+2 (kolekcia)

Jana NecpalováArtis Omnis (2017) • Edícia Kolekcie • Séria Zo škrupiny

🍎 Vypredané
21,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Dobrodružstvá s krokodílom v knihách Jany Necpalovej za skvelú cenu...

Zo škrupiny: Milý, ale nesamostatný Jožko a jeho vnímavá a rozhodná kamarátka Anastázia vyrastajú bez rodičov, ktorí pracujú v zahraničí. Práve sa končí školský rok a Jožko sa teší na prázdniny, no najmä na rodičov, ktorí sa majú vrátiť z Austrálie. Ale všetko je inak, ich návrat trvá iba chvíľu. Stihnú mu však darovať neobyčajný darček, ktorý nielenže zmení Jožkove prázdninové dni, ale poriadne mu skomplikuje život. Čo sa nachádza vo vajci?

Zo škrupiny 2: V pokračovaní príbehu o nezvyčajnom zvieracom kamarátovi sa s hrdinami pustíme do ďalších dobrodružstiev. Jožko, Anastázia, papagáj a krokodíl musia utiecť z dediny, lebo hrozí, že dospeláci zviera odchytia a zavrú ho do ZOO. Deti cestujú lietadlom, plavia sa plachetnicou a spoznávajú nové krajiny. Spolu s černošským chlapcom Pierrom strávia pár týždňov na opustenom ostrove, učia sa prežiť a zároveň si užívať exotické prázdniny. Predovšetkým však musia zachrániť krokodíla a vrátiť ho domov, do Austrálie.


Rok vydania: 2017 Odporúčaný vek: 7+ Rozmer: 168×228 mm Počet strán: 100+160 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách