Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Pracovný čas


🍎 Vypredané
16,70€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ak sa na knižnom trhu objaví publikácia, ktorá sa zameriava na špecifickú problematiku a ktorá čitateľovi poskytuje návod na riešenie problémov z praxe, právom sa teší záujmu odbornej verejnosti. Publikácia „Pracovný čas“ patrí presne do tejto kategórie odborných publikácií.
Otázky súvisiace s pracovným časom patria k základným otázkam v pracovnom práve a pri ich riešení vzniká množstvo nejasností. Cieľom publikácie je poukázať na niektoré z nich a ponúknuť návod na ich riešenie. Témy ako pracovný čas a doba odpočinku, pracovné režimy, nočná práca a telepráca, pružný pracovný čas, práca nadčas, pracovná pohotovosť či evidencia pracovného času sú len stručným výberom toho, čo čitateľ v šestnástich kapitolách knihy nájde. Nepostrádateľným základom publikácie sú príklady, na ktorých sú vysvetlené jednotlivé ustanovenia Zákonníka práce. JUDr. et Mgr. Jozef Toman, PhD., autor publikácie, neobchádza ani problémy vznikajúce pri aplikácii právnej úpravy pracovného času v praxi, na ktoré poukazuje na niektorých miestach knižnej novinky.

Publikácia je určená predovšetkým mzdovým účtovníkom, personalistom, zamestnávateľom a širokej odbornej verejnosti, ktorá sa venuje pracovnému právu.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 ISBN: 9788081687945 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 224 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách