Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Správne právo procesné

Obsahom publikácie „Správne právo procesné. Osobitná časť“ je prehľad vybraných rozhodovacích procesov vo verejnej správe....

Marián Vrabko, • Heuréka (2015) • Séria Správne právo procesné • Edícia Učebnica

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
29,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Obsahom publikácie „Správne právo procesné. Osobitná časť“ je prehľad vybraných rozhodovacích procesov vo verejnej správe. Kniha sa zaoberá rozhodovaniami vo verejnej správe, pri ktorých sa postupuje podľa zákona č. 71/1967 Zb. o správnom konaní (správny poriadok) v znení neskorších predpisov, rozhodovaniami podľa osobitných predpisov, pri ktorých sa správny poriadok použije podporne, ako aj rozhodovaniami, pri ktorých sa správny poriadok podporne nevyužíva – osobitné predpisy obsahujú vlastné procesné ustanovenia.

Publikácia je vnútorne štruktúrovaná prehľadne, jednotlivé kapitoly obsahujú príbuzné rozhodovacie procesy v tom-ktorom odvetví, resp. sfére verejnej správy. Jej autormi sú odborníci z oblasti správneho práva s bohatými pedagogickými, teoretickými, ako aj právno-aplikačnými skúsenosťami. Aj preto je toto dielo vhodné ako učebnica pre študentov práva i ako pomôcka pre tých zamestnancov verejnej správy, ktorí aplikujú predpisy správneho práva vo svojej každodennej práci.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081730078 Rozmer: 145×210 mm Počet strán: 360 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách