Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kvapky Božieho slova na cestu viery

M.B. BenjanBenjan (2022)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,50€
Zľava 10%
11,25€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Cesty viery (k Bohu i s Bohom) nie sú stereotypné, nie sú u každého rovnaké, ale predsa len majú mnoho spoločného. Majú predovšetkým rovnaké pravidlá, a tiež sa na nich občas vyskytujú podobné „kolízne situácie“. Ako na mnohých iných cestách, existujú totiž aj na nich úskalia, zákruty, nebezpečné úseky, ktoré neraz spôsobia „problémy“.
Pri niektorých z tých problémov by mohli pomôcť tieto „kvapky“.
Naše kvapky sú v niečom podobné tým, ktoré sa používajú v medicíne: sú to malé dávky účinného lieku, a sú určené na použitie pri niektorých problémoch. Ibaže v našich kvapkách tým účinným liekom nie je chemická látka, ale Božie Slovo. A tie problémy, na ktoré je liek určený, nie sú telesné, ale duchovné.
Tieto kvapky sú teda citáty oslovujúceho Božieho slova („rémy“), ktoré v minulosti niekoho oslovilo, a on, resp. oni ‒ ide totiž o viacerých (niektorých i všeobecne známych) veriacich kresťanov ‒ na to oslovenie nejako pozitívne reagovali. Iste viaceré z 295 v tejto knihe uvedených oslovení (biblických citátov s krátkymi úvahami), by mohli pomôcť aj vám, ak ste sa ocitli v podobnej situácii, ak čelíte duchovným problémom na svojej ceste viery.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 ISBN: 9788081412769 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 300 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách