Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Láska z nebies

Lorna ByrneAjna (2020)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
10,90€
Zľava 29%
7,70€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Láska z nebies poskytuje jedinečný pohľad na lásku, na jej pôvod, jej význam v živote človeka a názorne ukazuje, akými spôsobmi môžeme milovať.

Lorna Byrneová vysvetľuje dôvody, prečo máme sami seba tak málo radi, a učí nás, ako môžeme uvoľniť viac z lásky, ktorú sme uzamkli hlboko vo svojom vnútri. Všade hľadáme chyby či nedostatky a to v nás prebúdza pocit nespokojnosti s naším životom. Pritom máme možnosť rozhodovať sa a vybrať si. Zdôrazňuje, že nesmieme zatvrdiť svoje srdcia a dovoliť nenávisti, aby nás ovládla.

Lorna nás vystríha pred bolesťou a nerealistickými očakávaniami v partnerskej láske. Láska však neexistuje len medzi Bohom a ľuďmi. Nemenej dôležitá je láska k našej Zemi, k planéte, na ktorej žijeme. Lorna predpovedá, aké obrovské problémy spôsobíme sami sebe aj budúcim generáciám, ak nezačneme mať radi našu planétu. Hovorí aj o vlne lásky, ktorú Boh zosiela na svet, a o jej vplyve na ľudstvo.

Po prečítaní knihy budeme o láske zmýšľať inak. Kniha prebudí lásku, ktorá v nás drieme, vďaka nej objavíme v sebe viac súcitu, viac šťastia, nájdeme silu zmeniť svoj život a pomôžeme zmeniť život aj ľuďom okolo seba.

Anjeli mi hovoria, že láska je najmocnejšia sila na svete. Láska nám ukazuje správnu cestu a vedie nás vpred. Láska je hodnota, pre ktorú sa oplatí žiť.
Lorna Byrneová


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Love From Heaven Rok vydania: 2020 ISBN: 9788055172620 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 192 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách