Publikácia HELLO ENGLISH! B2 je primárne určená študentom, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku z anglického jazyka na úrovni B2, avšak vďaka svojmu flexibilne spracovanému obsahu je mimoriadne vhodná pre všetkých, ktorí si chcú svoje jazykové... Zobraziť viac
Prepracovaná a upravená zbierka úloh z matematiky pre 1. a 2. ročník stredných odborných škôl je plná rôznych úloh a umožňuje precvičiť si a rozšíriť vedomosti o nové poznatky z učiva strednej školy... Zobraziť viac
Učebnica obsahovo a metodicky nadväzuje na Základy elektrotechniky I. Ucelený prehľad o fyzikálnych pojmoch, zákonoch a spôsob využívania elektriny v technickej praxi poskytujú až komplexné poznatky z obidvoch dielov učebnice... Zobraziť viac
Príručka Maturita z biológie je určená študentom gymnázií a stredných odborných škôl, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku biológie. V štrnástich obsiahlych kapitolách ponúkajú autori prehľadne spracované učivo celej... Zobraziť viac
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k... Zobraziť viac
Základná charakteristika: Informácie o dreve, strojoch a nástrojoch a ich výtvarnom použití. Rozšírená charakteristika: Druhy dreva, rast, ťažba, sušenie, chyby a anomálie, manipulácia, spracovanie a použitie. Vzorník 100 druhov dreva... Zobraziť viac
Kniha The Cocktail Balance je návodom, ako robiť na Slovensku kvalitné barmanstvo. Barmanská kniha nielen pre skúsených barmanov a barmanky, milovníkov barovej kultúry, ale aj študentov a študentky odborných škôl... Zobraziť viac
Vyše tristrostranová učebnica je spracovaná ako ucelený sprievodca štúdiom všeobecnej a anorganickej chémie na stredných školách. Pozostáva z dvoch tematických celkov... Zobraziť viac
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu... Zobraziť viac
Medzinárodne oceňovaná učebnica ekonómie reflektujúca aktuálne potreby rozvíjania ekonomického myslenia, určená pre žiakov stredných škôl... Zobraziť viac
Učebnica oboznamuje s významom predmetu odevná technológia, zariadeniami na výrobu odevov, základmi ručného a strojového šitia a žehlenia... Zobraziť viac
Cieľom učebnice je naučiť žiakov technických učebných odborov čítať strojnícke a elektrotechnické výkresy, rozumieť údajom na nich uvedených, používať normalizované spôsoby označovania súčiastok a komponentov... Zobraziť viac
Učebnica technológie je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku... Zobraziť viac
V učebnici je podrobne rozpracovaný technologický postup zhotovenia pánskeho saka a pánskej vesty, ktoré sú súčasťou pánskeho obleku... Zobraziť viac
Učebnica, ktorej obsah nadväzuje na učivo prvého ročníka. Prostredníctvom učebnice si žiaci doplnia svoje vedomosti zo spracovania nohavíc... Zobraziť viac
Publikáciu si môžete zakúpiť vo vydavateľstve ELITA. Učebný text druhého dielu je venovaný problematike funkcií viac... Zobraziť viac
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično... Zobraziť viac
Predkladaná učebnica vznikla v rámci riešenia projektu grantovej agentúry KEGA, Tvorba komplexného edukačne - didaktického materiálu pre predmet Výrobná technika s využitím kombinácie klasických a moderných informačných technológií... Zobraziť viac
Učebnica Strojníctvo 4 obsahovo nadväzuje na predchádzajúce učebnice strojníctva. V jej prvej časti sa žiaci oboznámia s výrobou ďalších nenormalizovaných polotovarov tvárnením... Zobraziť viac
V druhej časti zbierky technického kreslenia sa žiaci oboznámia s tým, ako vyzerajú normalizované súčiastky zobrazené na výrobných výkresoch zostáv a ako ich označiť v technickej dokumentácii... Zobraziť viac