✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup
Učebnica Technológie 2 pekár poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2015ISBN:
9788080913823Rozmer:
210×298 mmPočet strán:
136Väzba:
brožovanáJazyk: slovenčina
Ďalšie z kategórie Učebnice pre stredné odborné školy