Cieĺom tejto učebnice je predstaviť základnú štruktúru elektronického spojovacieho systému, ktorý nahradil ústredňu založenú na báze releových súčiastok a elektronického telefónneho prístroja, ktorý... Zobraziť viac
Učebnica svojím obsahom nadväzuje na jej prvú časť. Vysvetľuje princíp vzniku a šírenia elektromagnetických vĺn... Zobraziť viac
Príručka Maturita z biológie je určená študentom gymnázií a stredných odborných škôl, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku biológie. V štrnástich obsiahlych kapitolách ponúkajú autori prehľadne spracované učivo celej... Zobraziť viac
Učebnica približuje význam a úlohu elektrotechniky, ako aj jej historický vývoj. Zaoberá sa základmi elektrotechniky podľa tematických celkov: základné pojmy, elektrotechnické pole, jednosmerný prúd, riešenie obvodov jednosmerného prúdu... Zobraziť viac
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k... Zobraziť viac
Inovovaná 2. časť zbierky úloh obsahuje úlohy rôznej obťažnosti. Môžete si na nich precvičiť učivo prebrané na vyučovacích hodinách. Zbierka je určená pre všetky typy stredných škôl, je len na učiteľoch, ktoré úlohy použijú... Zobraziť viac
Učebnica obsahovo a metodicky nadväzuje na Základy elektrotechniky I. Ucelený prehľad o fyzikálnych pojmoch, zákonoch a spôsob využívania elektriny v technickej praxi poskytujú až komplexné poznatky z obidvoch dielov učebnice... Zobraziť viac
Vyše tristrostranová učebnica je spracovaná ako ucelený sprievodca štúdiom všeobecnej a anorganickej chémie na stredných školách. Pozostáva z dvoch tematických celkov... Zobraziť viac
Medzinárodne oceňovaná učebnica ekonómie reflektujúca aktuálne potreby rozvíjania ekonomického myslenia, určená pre žiakov stredných škôl... Zobraziť viac
Cieľom učebnice je naučiť žiakov technických učebných odborov čítať strojnícke a elektrotechnické výkresy, rozumieť údajom na nich uvedených, používať normalizované spôsoby označovania súčiastok a komponentov... Zobraziť viac
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu... Zobraziť viac
Cvičebnica slúži na praktické preverenie vedomostí z predmetu ekonomika (resp. podniková ekonomika). Obsah kapitol bol vytvorený v súlade s teoretickým vzdelávaním. Cvičebnica ponúka viac ako 100 úloh rôzneho zamerania... Zobraziť viac
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa... Zobraziť viac
Učebnica obsahuje informácie o komoditách potravinárskeho tovaru živočíšneho pôvodu, o tukoch, koreninách a polotovary. Každá kapitola poskytuje komplexné informácie o zložení... Zobraziť viac
Vysokoškolská učebnica... Zobraziť viac
Učebnica Suroviny pre druhý ročník učebného odboru cukrár z vydavateľstva Expol Pedagogika... Zobraziť viac
Učebnica Technológia pre študentov tretieho ročníka učebného odboru cukrár z vydavateľstva Expol Pedagogika. Zobraziť viac
Zbierka praktických príkladov sa venuje daňovej problematike. Pomôže pretaviť teoretické vedomosti do praktickej roviny pomocou riešenia rôznych štúdií a úloh... Zobraziť viac
Predkladaná učebnica vznikla v rámci riešenia projektu grantovej agentúry KEGA, Tvorba komplexného edukačne - didaktického materiálu pre predmet Výrobná technika s využitím kombinácie klasických a moderných informačných technológií... Zobraziť viac
Učebnica obsahovo nadväzuje na predchádzajúce učebnice strojníctva... Zobraziť viac