Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Učebnice

Našli sme 8 titulov

Nové receptúry a technológia pokrmov

Konrád Kendík, Nová Práca (2012)
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť...

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 6 dní.
54,90€
41,10€

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Konrád Kendík, Nová Práca (2015)
Doplnené a zauktualizované vydanie Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú...

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 5 dní.
47,90€
41,67€

Potravinářské zbožíznalství

Jana Dostálová, Pavel Kadlec, , Key publishing (2014)
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě...

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 6 dní.
30,68€
23,70€

Suroviny 3

Gabriela Dubová, Expol Pedagogika (2014)
Učebnica Technológie 3 pekár poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených...

Učebnica svojím obsahom nadväzuje na predchádzajúce učebnice surovín. Poskytuje komplexné informácie o vlastnostiach, zložení, príprave, skladovaní a použití surovín – kypriace prostriedky, surovinové prípravky a zmesi, chemické látky a farbivá... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 12 dní.
28,00€
23,52€

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti

Konrád Kendík, Nová Práca (2014)
Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový...

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 5 dní.
38,90€
29,10€

The A - Z of Eating out

Joseph Connolly, Thames & Hudson (2014)
Thames and Hudson: The AZ of Eating Out is a wonderfully light-hearted, humorous and anecdotal guide to all aspects of...

The AZ of Eating Out is a wonderfully light-hearted, humorous and anecdotal guide to all aspects of eating away from home, offering a wealth of guidelines, suggestions, top tips, cautions, advice and insider knowledge to help ... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
22,50€
20,90€

The Art of the Restaurateur

Nicholas Lander, Phaidon (2012)
Phaidon Press: Until 30 years ago, restaurateurs were considered the most important figures in any restaurant's success,...

The Art of the Restaurateur presents the compelling stories behind some of the world's best restaurants, and celebrates the complex but unsung art of the restaurateur. In his first ever book, acclaimed Financial Times restaurant critic ... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
32,99€
31,30€

Polpo: A Venetian Cookbook (of Sorts)

Russell Norman, Bloomsbury (2012)
Bloomsbury Publishing: Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants...

Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants in town. Critics and food aficionados have been flocking to this understated bacaro where Russell Norman serves up dishes from the back streets of Venice. Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
32,99€
27,70€