Májová knižná akcia už od 1,90 €, klikni tu =>

Knihy o poľnohospodárstve a potravinárstve

Našli sme 79 titulov

Riziká pri produkcii potravín

Riziká pri produkcii potravín

Mária Angelovičová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (2016)
Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných...

Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,00€

Výživa polních a zahradních plodin

Výživa polních a zahradních plodin

Odborná verejnosť, študenti vysokých škôl aj ostatný záujemcovia dostávajú do rúk knihu, ktorá zhŕňa súčasné moderné poznatky vo výžive poľných a záhradných... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
15,40€

Metódy a techniky génových manipulácií

Metódy a techniky génových manipulácií

Zdenka Gálová, , Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (2013)
Publikácia je po obsahovej stránke venovaná základným technikám aplikovaným pri príprave, analýze a selekcii geneticky...

Publikácia je po obsahovej stránke venovaná základným technikám aplikovaným pri príprave, analýze a selekcii geneticky modifikovaných mikroorganizmov, rastlín a živočíchov... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,90€

Potravinový kódex - kontaminanty, rezídua a prídavné látky

Potravinový kódex - kontaminanty, rezídua a prídavné látky

, Epos (2006)

Publikácia zahŕňa kompletnú problematiku potravinového kódexu... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
15,80€

Skryté nebezpečenstvo zdravých potravín

Skryté nebezpečenstvo zdravých potravín

Steven R. Gundry, Grada (2020)
Prečo je „zdravá“ strava príčinou chorôb a nadváhy

Tento prelomový bestseller ponúka skutočnú zmenu zmýšľania o potravinách. Odhaľuje bielkovinu lektín, ktorá sa nachádza v mnohých rastlinách a ďalších potravinách, ktoré bežne konzumujeme... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
15,99€

The Periodic Table of WINE

The Periodic Table of WINE

Welcome to The Periodic Table of Wine! Instead of hydrogen to helium, here you'll find Chardonnay to Shiraz - grape varieties and wine names, as you would find wine in shops, arranged following the logical ordering of The Periodic Table of Elements... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,00€

Katalog traktorů 2015

Katalog traktorů 2015

Vladimír Pícha, Agromachinery (2015)
Na 360 stránkách naleznete podrobné informace o více než tisíci traktorech 47 značek vyráběných v Evropě, Americe i Asii....

Na 360 stránkách naleznete podrobné informace o více než tisíci traktorech 47 značek vyráběných v Evropě, Americe i Asii. Kniha je doplněna bohatým obrazovým materiálem... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
14,05€

Tradičné poľnohospodárstvo na Slovensku

Tradičné poľnohospodárstvo na Slovensku

Tradičné poľnohospodárstvo na Slovensku, dlho očakávaná jedinečná knižná publikácia, ktorá je etnologickou syntézou výskumov a štúdií tradičného spôsobu získavania pôdy, jej obrábania, pestovania poľnohospodárskych plodín, ... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
14,00€

Pomológia

Pomológia

Ivan Hričovský, , Metro Media (2008)
Pomológia Odrody druhej polov. - Odrody druhej polovice 20. storočia a prvých rokov 3. milénia - Metro Media - Jazyk: SK - Vazba

Pomológia Odrody druhej polov. - Odrody druhej polovice 20. storočia a prvých rokov 3. milénia - Metro Media - Jazyk: SK - Vazba Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,24€

Twelve Sheep

Twelve Sheep

John Connell, Atlantic Books (2024)
Life lessons from a lambing season

A hymn to the rituals of farming life from a bestselling Irish author. Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 12 dní.
12,00€

Endangered Eating

Endangered Eating

Sarah Lohman, WW Norton & Co (2025)
America's Vanishing Foods

American food traditions are in danger of being lost. How do we save them? Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 12 dní.
15,00€

The Omnivore's Dilemma

One of the New York Times Book Review's Ten Best Books of the Year Winner of the James Beard Award Author of How to Change Your Mind and the #1 New York Times Bestsellers In Defense of Food and Food RulesWhat should we have for dinner? Ten years ago,... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
16,00€
14,40€

Živočíšna výroba

Živočíšna výroba

Učebnica môže byť využitá pri modernizácii a skvalitnení vzdelávania v poľnohospodárskej praxi, pri tvorbe koncepcií a projektov poľnohospodárskeho zamerania, realizácii praktického chovu a... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
15,00€

Ostravské pivovarnictví v éře kapitalismu

Ostravské pivovarnictví v éře kapitalismu

Radoslav Daněk, Ostravská univerzita (2014)
Přeměna tradiční řemeslné malovýroby v moderní průmyslovou velkovýrobu (1830-1948)

Publikace se věnuje problematice proměny významného odvětví potravinářství - pivovarnictví. Na příkladu průmyslového Ostravska sleduje proces zprůmyslnění... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,96€

Atlas klíčních rostlin polních plevelů

Atlas klíčních rostlin polních plevelů

Celobarevný atlas plevelů s podrobným popisem a určením jednotlivých druhů. Obsahuje 100 druhů plevelů názorně vyobrazených v počátečních fázích... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
12,93€

Lesy mesta Banská Bystrica

Lesy mesta Banská Bystrica

, Mestské lesy Banská Bystrica
História a súčasnosť

Kniha poskytuje množstvo unikátnych informácií o prírodnom prostredí okolia mesta Banská Bystrica viažuceho sa na lesný majetok mesta v rozmedzí rokov 1255 až 2009 s množstvom historických a súčasných fotografií a dokumentov... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,50€

Ochrana přírody z pohledu biologa

Ochrana přírody z pohledu biologa

Filip Kolář, , Dokořán (2012)
Kniha osmi českých autorů přibližuje populárně-naučnou formou nové pohledy ze sféry vědecké komunity - biologů - na ochranu...

Kniha osmi českých autorů přibližuje populárně-naučnou formou nové pohledy ze sféry vědecké komunity – biologů – na ochranu naší přírody. Od obecných problémů ohrožení biodiverzity se dostává k ochraně konkrétních populací, stanovišť i celé české krajiny. Zobraziť viac

🍎 Vypredané
14,01€

Agrochemie

Agrochemie

* Chemie, chemické disciplíny; * Obecná a anorganická chemie; * Atomy; * Periodický systém prvků; * Molekuly; * Chemické reakce; * Organická chemie a biochemie; * Organické sloučeniny; * Základní organické látky a jejich názvosloví; ... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
15,98€

Riziká pri produkcii potravín

Riziká pri produkcii potravín

Mária Angelovičová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (2013)
Kniha sa venuje aktuálnym rizikám pri produkcii biopotravín. Analyzuje a tiež hodnotí rizikové faktory pri produkcii...

Kniha sa venuje aktuálnym rizikám pri produkcii biopotravín. Analyzuje a tiež hodnotí rizikové faktory pri produkcii potravín rastlinného aj živočíšneho pôvodu... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
15,00€