Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii... Zobraziť viac
Odborná verejnosť, študenti vysokých škôl aj ostatný záujemcovia dostávajú do rúk knihu, ktorá zhŕňa súčasné moderné poznatky vo výžive poľných a záhradných... Zobraziť viac
Publikácia je po obsahovej stránke venovaná základným technikám aplikovaným pri príprave, analýze a selekcii geneticky modifikovaných mikroorganizmov, rastlín a živočíchov... Zobraziť viac
Publikácia zahŕňa kompletnú problematiku potravinového kódexu... Zobraziť viac
Tento prelomový bestseller ponúka skutočnú zmenu zmýšľania o potravinách. Odhaľuje bielkovinu lektín, ktorá sa nachádza v mnohých rastlinách a ďalších potravinách, ktoré bežne konzumujeme... Zobraziť viac
Welcome to The Periodic Table of Wine! Instead of hydrogen to helium, here you'll find Chardonnay to Shiraz - grape varieties and wine names, as you would find wine in shops, arranged following the logical ordering of The Periodic Table of Elements... Zobraziť viac
Na 360 stránkách naleznete podrobné informace o více než tisíci traktorech 47 značek vyráběných v Evropě, Americe i Asii. Kniha je doplněna bohatým obrazovým materiálem... Zobraziť viac
Tradičné poľnohospodárstvo na Slovensku, dlho očakávaná jedinečná knižná publikácia, ktorá je etnologickou syntézou výskumov a štúdií tradičného spôsobu získavania pôdy, jej obrábania, pestovania poľnohospodárskych plodín, ... Zobraziť viac
Pomológia Odrody druhej polov. - Odrody druhej polovice 20. storočia a prvých rokov 3. milénia - Metro Media - Jazyk: SK - Vazba Zobraziť viac
A hymn to the rituals of farming life from a bestselling Irish author. Zobraziť viac
American food traditions are in danger of being lost. How do we save them? Zobraziť viac
One of the New York Times Book Review's Ten Best Books of the Year Winner of the James Beard Award Author of How to Change Your Mind and the #1 New York Times Bestsellers In Defense of Food and Food RulesWhat should we have for dinner? Ten years ago,... Zobraziť viac
Učebnica môže byť využitá pri modernizácii a skvalitnení vzdelávania v poľnohospodárskej praxi, pri tvorbe koncepcií a projektov poľnohospodárskeho zamerania, realizácii praktického chovu a... Zobraziť viac
Publikace se věnuje problematice proměny významného odvětví potravinářství - pivovarnictví. Na příkladu průmyslového Ostravska sleduje proces zprůmyslnění... Zobraziť viac
Celobarevný atlas plevelů s podrobným popisem a určením jednotlivých druhů. Obsahuje 100 druhů plevelů názorně vyobrazených v počátečních fázích... Zobraziť viac
Kniha poskytuje množstvo unikátnych informácií o prírodnom prostredí okolia mesta Banská Bystrica viažuceho sa na lesný majetok mesta v rozmedzí rokov 1255 až 2009 s množstvom historických a súčasných fotografií a dokumentov... Zobraziť viac
Kniha osmi českých autorů přibližuje populárně-naučnou formou nové pohledy ze sféry vědecké komunity – biologů – na ochranu naší přírody. Od obecných problémů ohrožení biodiverzity se dostává k ochraně konkrétních populací, stanovišť i celé české krajiny. Zobraziť viac
* Chemie, chemické disciplíny; * Obecná a anorganická chemie; * Atomy; * Periodický systém prvků; * Molekuly; * Chemické reakce; * Organická chemie a biochemie; * Organické sloučeniny; * Základní organické látky a jejich názvosloví; ... Zobraziť viac
Kniha sa venuje aktuálnym rizikám pri produkcii biopotravín. Analyzuje a tiež hodnotí rizikové faktory pri produkcii potravín rastlinného aj živočíšneho pôvodu... Zobraziť viac