Bazár kníh za super ceny!

Kolekcie

13

Knihy s oriezkou

Objavte jedinečnú kolekciu kníh so špeciálnou farebnou oriezkou, ktorá je momentálne veľkým trendom vo svete literatúry. Táto exkluzívna kolekcia obsahuje starostlivo vybrané tituly od rôznych autorov, ktoré zaručene obohatia vašu knižnicu nielen obsahom, ale aj svojím výnimočným dizajnom.

Počet titulov v kolekcii: 40

14

Zberateľské knihy

Objavte jedinečnú kolekciu zberateľských kníh na Gorila.sk. Táto exkluzívna ponuka zahŕňa starostlivo vybrané tituly, ktoré potešia každého milovníka literatúry a umenia. Či už hľadáte limitované edície, unikátne ilustrácie, alebo vzácne kúsky, tu nájdete skvosty, ktoré obohatia vašu knižnicu.

Počet titulov v kolekcii: 49

15

Harry Potter a Kameň mudrcov

Ponorte sa spolu s nami do sveta mágie, čarov a kúziel! Ohromujúci svet, kde nie je nič nemožné, vytvorený autorkou J.K. Rowlingovou vás zavedie na miesta dobrodružstva, priateľstva a viery v dobro. Harry Potter a Kameň mudrcov je prvým, a zároveň najobľúbenejším dielom zo série Harry Potter.

Počet titulov v kolekcii: 22

16

Novinky na DVD

Nevieš sa dočkať, kedy sa do predaja na našom trhu dostanú tvoje obľúbené novinky na DVD? Tu nájdeš všetky dvd novinky pokope, ktoré sa dočkali vydania! K filmovému zážitku ti doprajeme aj zľavu.

Počet titulov v kolekcii: 21

17

Crew manga komiks

Komiksoví nadšenci, držte sa! Na Gorila.sk nájdete všetky svoje obľúbené Crew manga komiksy. Zároveň sa môžete tešiť z bohatej ponuky manga komiksov v nevšednom japonskom štýle, ktoré si získali svojich nadšencov už po celom svete a dočkali sa českého prekladu.

Počet titulov v kolekcii: 42

18

Dominik Dán audioknihy

Vieš, že knihy Dominika Dána sa nielen super čítajú, ale aj počúvajú? Vyber si z ponuky audiokníh a započúvaj sa do kriminálnych príbehov Nášho Mesta. Audioknihy Dominika Dána v podaní Mariána Geišberga či Martina Mňahončáka sú len čerešničkou na dánovskej torte. Dopraj si nový zážitok a čítaj ušami knihy Dominika Dána.

Počet titulov v kolekcii: 19

19

Filmy 2024

Nový filmový rok je tu a my dúfame, že pre vás bude ešte lepší, než predošlé roky. A už sa nevieme dočkať na tie najlepšie filmy. Minimálne na filmovom plátne bude 2024 predstavovať filmovú hostinu, ktorá tento rok praje filmovým trhákom. Pozrite si, na ktoré filmové novinky na DVD a Blu-ray sa najviac tento rok tešíme.

Počet titulov v kolekcii: 24

20

Taylor Swift knihy a albumy

Taylor Swift knihy a albumy.

Počet titulov v kolekcii: 29

21

Najnovšie aprílové knihy

Apríl ako sa patrí! Najnovšie knihy od obľúbených autorov sa objavili na trhu a rozhodne sa máme na čo tešiť. Knižné novinky, či najočakávanejšie knihy... čakajú na knižné objavenie!

Počet titulov v kolekcii: 20

22

Anasoft litera 2024

Gorila.sk predstavuje desiatku finalistov Anasoft litera 2024. Prestížne slovenské literárne ocenenie Anasoft litera sa udeľuje slovenským spisovateľkám a spisovateľom, za pôvodnú prózu vydanú v uplynulom roku. Z desiatich finalistov literárnej ceny vzíde jej víťaz.

Počet titulov v kolekcii: 10

23

Marcové knižné novinky

Marec - mesiac knihy ako sa patrí! S novými knihami od obľúbených autorov sa "roztrhlo vrece" a rozhodne sa máme na čo tešiť. Knižné novinky, či najočakávanejšie knihy... čakajú na vaše objavenie!

Počet titulov v kolekcii: 20

24

Knižné novinky február 2024

Knižný február v roku 2024 ako sa patrí! S novými knihami od obľúbených autorov sa "roztrhlo vrece" a rozhodne sa máme na čo tešiť. Knižné novinky, či najočakávanejšie knihy... čakajú na vaše objavenie!

Počet titulov v kolekcii: 20