Knižná publikácia Top miesta na Slovensku je neobyčajný bedeker našich najlepších kaviarní a bistier, ktoré ponúkajú nielen... Zobraziť viac
Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha. Zobraziť viac
Following the record-breaking success of 30-Minute Meals, Britain's most-popular cookbook of all time, Jamie Oliver brings us the even-better 15-Minute Meals... Zobraziť viac
Svetový filozof a zakladateľ fenomenológie Edmund Husserl sa narodil v moravskom Prostějove 8. apríla 1859, no dnes ho v tomto meste máločo pripomína. Ozveny Moravy v živote a diele veľkého filozofa 20. storočia a zakladateľa fenomenológie... Zobraziť viac
Jubilejná reprezentačná anglicko-slovenská publikácia BONSAI SLOVAKIA k 10. výročiu medzinárodnej výstavy bonsajov, suiseki a čaju... Zobraziť viac
Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín... Zobraziť viac
Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha. Zobraziť viac
Zahrada je část přírody — krajiny —, upravená člověkem pro jeho blaho a užitek jeho blízkých. Je vymezená nejen prostorově, ale i duchovně, geniem loci. V zahradách, které se blíží té rajské, je dána volnost stromům, místo květinám, prostor motýlům a... Zobraziť viac
In the search for the sweet spot where nature and modern-day living meet, The House of Green delivers solutions for a perfect blend of both worlds. Longing for nature is no strange feeling for anyone... Zobraziť viac
Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba... Zobraziť viac
Tématem 37. čísla Zlatého řezu je modernita a s ní spojené otázky - co znamenala pro architekturu, jak se v architektuře projevovala a co z ní dnes zbývá. Jestli je jedna modernita, nebo více modernit; jestli se dá snadno popsat, nebo... Zobraziť viac
U nás malajsijská kuchařka dosud nevyšla. Tato knížka nabízí čtenáři možná první setkání s Malajsií a seznamuje uživatele se... Zobraziť viac
Toto vydání Zlatého řezu nahlíží do tématu plánování města v každém článku trochu z jiného pohledu. V plánování a tvorbě měst se nicméně potvrzuje snad ještě víc, než kde jinde, že architektura je nejen praktickou, ale také... Zobraziť viac
V tomto diele sa milovníkom Tatier dostáva do ruky jedinečná publikácia obsahujúca aktuálne poznatky o neživej tatranskej prírode, ktorá je znázornená formou máp a ilustrácií umiestnených na 28 mapových listoch. Pripravili ju najlepší špecialisti vo... Zobraziť viac
Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba... Zobraziť viac
Knižná prvotina šéfredaktorky obľúbeného on-line projektu Kavickari.sk je akýmsi gurmánskym kompasom, ktorý mapuje tie najzaujímavejšie podniky na Slovensku, a to tak sugestívne, že pri pohľade na podmanivé fotografie a po prečítaní chytľavého textu... Zobraziť viac
Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can share in that expertise to make sure the coffee we drink is the best we can find. Zobraziť viac
We all expect to be able to buy an excellent cup of coffee from the many brilliant coffee shops available. But what about the coffee we make at home? Shouldn't that be just as good? ... Zobraziť viac
The third book of this award-winning series is about winter in the Slovak kitchen. It will take you from the Advent season and the folklore of witches' days through the art of medovníky and oblátky baking to the festive days of Christmas and... Zobraziť viac
Súčasná etnológia a kultúrna antropológia považuje tradičnú kuchyňu spoločenstiev ľudí za jeden z ich najvýznamnejších identifikačných znakov a zasadzuje sa za jej zdokumentovanie a zachovanie pre budúce generácie... Zobraziť viac