Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Stratená kniha zo Salemu

Dej tejto očarujúco, príťažlivo napísanej knihy, sa odohráva striedavo v súčasnosti a vo fascinujúcom období v dejinách...

Katherine HowováIkar (2010)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
11,90€

📚Prečítaná za 6,55€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Dej tejto očarujúco, príťažlivo napísanej knihy, sa odohráva striedavo v súčasnosti a vo fascinujúcom období v dejinách Spojených štátov amerických - v období salemských procesov s bosorkami.

Connie Goodwinová, ktorá si robí doktorát na Harvardovej univerzite, sa v lete venuje štúdiu potrebnému na dizertačnú prácu. Matkinu žiadosť, aby pripravila predaj opusteného domu po zosnulej starej matke Sophii, však nemôže odmietnuť. Po objavení starého kľúča v Biblii zo sedemnásteho storočia postupne preniká do tajomstiev domu, v ktorom žilo niekoľko pokolení jej rodiny. V kľúči bol ukrytý zožltnutý papierik s menom Deliverance Danová. Pátranie po identite ženy Connie privedie ku knihe, v ktorej sú zapísané dávno zabudnuté vedomosti - zdroj neobyčajnej moci.
Pri odhaľovaní Deliverancinho dramatického príbehu Connie prenasledujú vidiny z minulosti. Netuší, že udalosti v Saleme sa jej týkajú až tak bezprostredne.

Stratenú knihu zo Salemu autorka napísala s podmanivým zaujatím a šarmom. Jej dej plynulo prechádza z obdobia procesov s bosorkami na konci sedemnásteho storočia do príbehu modernej ženy. Nechýba v ňom náboj tajomna či nečakané zvraty.
Nečakajte lietanie na metle ani špicaté klobúky, bosorky, o ktorých sa píše v knihe, stretnete hoci aj dnes na ulici!

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Physick Book of Deliverance Dane Rok vydania: 2010 ISBN: 9788055122601 Rozmer: 135×207 mm Počet strán: 344 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický

Zaradené v kategóriách