Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Slnečná sestra

Lucinda RileyTatran (2021) • Séria Sedem sestier • 6. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
21,90€
Zľava 21%
17,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hektický a oslňujúci New York, modelka bojujúca s démonmi závislosti a jej putovanie za koreňmi do nádhernej africkej krajiny.

Podľa ľudí, ktorí ju nepoznajú osobne, iba zo svetiel reflektorov a z obálok módnych časopisov, má Elektra D’Aplièse všetko, čo si môže od života priať: je jednou z najslávnejších topmodeliek sveta, je krásna, bohatá a slávna. No pod trblietavou pozlátkou sa skrýva mladá žena, vyčerpaná tlakom a hektikou života, ktorý vedie. Jej krehkou duševnou rovnováhou otrasie smrť tatka Slaného, záhadného miliardára, ktorý si z rozličných kútov sveta ešte ako bábätká adoptoval šesť dcér a vychoval ich v honosnom sídle na brehu Ženevského jazera. Elektra je najmladšia z nich. Po tejto zničujúcej správe hľadá čoraz častejšie útechu v alkohole a drogách. Zájde to tak ďaleko, že ľudia okolo nej sa začnú vážne obávať o jej zdravie. Jedného dňa dostane list od neznámej osoby, ktorá tvrdí, že je jej stará mama...

Niť Elektrinho života sa prepletá s osudom inej ženy – v roku 1939 opustí Cecily Huntley-Morganová New York a vydáva sa do Kene, aby si tam liečila zlomené srdce. Ubytuje sa u krstnej matky, členky britskej komunity Šťastné údolie, známej tým, že si užíva zábavu a večierky na brehu nádherného jazera Naivasha.

Cecily sa zoznámi so starým mládencom Billom Forsythom, chovateľom dobytka, ktorý udržiava blízky vzťah s hrdým domorodým kmeňom Masajov. Po šokujúcom odhalení a v obavách z blížiacej sa vojny nemá Cecily veľmi na výber. Súhlasí s Billovým návrhom, presťahuje sa do údolia Wanjohi a ocitne sa v izolácii, odlúčená od ľudí. Žije osamotene až do dňa, kým v lese neďaleko svojho domu nenájde odložené malé dieťa.

Slnečná sestra, šiesta časť zo série výpravných a mimoriadne úspešných kníh Lucindy Rileyovej, nás zavedie z hektického Manhattanu na šíre africké planiny a cez prizmu Elektriných osudov v srdci africkej prírody a pohnutých kenských dejín nám sprostredkovane pomôže objaviť samých seba. Elektrino pátranie po vlastných koreňoch a úspešný boj s drogovou závislosťou z nej robia silnú a obdivuhodnú postavu šiesteho príbehu a zároveň jednu z najsympatickejších a najlepšie vykreslených sestier, ktoré adoptoval záhadný miliardár tatko Slaný.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Sun Sister Rok vydania: 2021 ISBN: 9788022211468 Rozmer: 147×229 mm Počet strán: 644 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách