Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zákon o rodine

Ide o prvý komentár k slovenskému Zákonu o rodine z beckovej edície obľúbených „sivých komentárov“. Publikácia ponúka...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
49,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ide o prvý komentár k slovenskému Zákonu o rodine z beckovej edície obľúbených „sivých komentárov“. Publikácia ponúka podrobný a praktický výklad každého ustanovenia Zákona o rodine vrátane systémových väzieb a súvislostí. Obsahuje samozrejme i relevantnú judikatúru. Komentár je určený širokej odbornej verejnosti, advokátom, sudcom, pracovníkom orgánov sociálno-právnej ochrany detí, ale môže byť i dôležitou učebnou pomôckou študentov právnických fakúlt. Publikácia ako prvá obsahuje komentár k novému inštitútu striedavej osobnej starostlivosti obidvoch rodičov o maloleté deti.

Komplexnosť a analytický výklad podávaný k jednotlivým ustanoveniam Zákona o rodine je zárukou dlhodobej využiteľnosti tohto komentára. Zárukou kvality sú dlhoročné skúsenosti renomovanej autorky v oblasti rodinného práva. Komentár ponúka v popri výklade jednotlivých ustanovení zákona i návrhy konkrétnych praktických riešení, či názory a stanoviská tam, kde text zákona umožňuje viaceré možné výklady.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788074003592 Rozmer: 132×202 mm Počet strán: 640 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách