Veľká kuchárska kniha, ktorá je celá venovaná jedlám z cestovín. Okrem tradičných i menej tradičných receptov na prípravu cestovín tu nájdete vyobrazenia rôznych druhov sušených aj čerstvých cestovín, recepty na typické talianske polievky, predjedlá, rýchle jedlá, dokonca aj dezerty. V rámčekoch sú tipy na vynikajúce doplnky k cestovinovým jedlám. Špeciálne dvojstrany obsahujú lákavé ukážky rôznych druhov údenín, syrov, olív či predjedál a pečiva. Na margách strán je množstvo poznámok k menej zvyčajným surovinám a zaujímavosti z histórie.
Rok vydania:
2005Rozmer:
210×290 mmPočet strán:
304Väzba:
pevná s prebalomJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Slovart
Obchodný názov: Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o.Adresa: Bojnická 10 831 04 Bratislava Slovenská republikaE-mail: slovart@slovart.sk