V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Bylinková škola, dielo známej slovenskej bylinkárky, liečiteľky a učiteľky, Ivety Henzelyovej, nie je obyčajnou knihou o liečivých bylinkách. To, čo z nej robí jedinečnú publikáciu, je spojenie klasickej fytoterapie a tradičného liečiteľstva ... Zobraziť viac
Doba tráviacich problémov vyžaduje nový pohľad na ich riešenia, ale aj nový pohľad seba, na svoje jedlo a svoje životné návyky. MUDr. Igor Bukovský, PhD. prináša finálnu verziu pôvodnej, mimoriadne úspešnej knihy „Zachráňte svoje črevo“... Zobraziť viac
Záložka obsahuje prehľad 45 slávnych vynálezcov vrátane ich portrétov a zobrazení ich najvýznamnejších vynálezov. Pre úplnosť nechýbajú dátumy vynálezov, národnosti vynálezcov a dátumy ich narodenia a úmrtia.... Zobraziť viac
Záložka obsahuje celkom 80 vybraných slov po B, M, P, R, S, V a Z. Každé vybrané slovo je graficky znázornené... Zobraziť viac
Je možné, aby nevinne pôsobiaca obilnina stála za väčšinou bežných zdravotných problémov? Ľahšie tomu uveríte po zistení, že zjedenie dvoch krajcov celozrnného chleba zvýši hladinu cukru v krvi viac, než keby ste zjedli dve polievkové lyžice cukru.... Zobraziť viac
Veľká kniha živočíchov je svojho druhu unikátne, bohato ilustrované dielo, ktoré v ucelenej forme podáva obraz fauny celej strednej Európy. Úvodné časti poskytujú najdôležitejšie informácie o živočíchoch... Zobraziť viac
Kniha ponúka praktický návod, ako v priebehu ôsmich týždňov začať so zmenou životného štýlu. Hlavnou myšlienkou knihy je raz a navždy vyviesť ľudí zo začarovaného kruhu diét. Graficky a slovne vysvetľuje čitateľovi, čo sa v tele pri diétach deje... Zobraziť viac
S fitreceptami nestrávite v kuchyni tretinu života – zistíte ako jednoducho si môžete navariť a napiecť rýchle, jednoduché a chutné jedlá s nižším obsahom cukrov, s vyšším obsahom bielkovín a vitamínov a byť fit (bez diét)! Fitrecepty hravo... Zobraziť viac
Dobrá správa pre všetkých, ktorí sa chcú učiť španielsky, ale nenašli pre seba tú správnu učebnicu. Španielčina pre samoukov... Zobraziť viac
Prehľadne spracovaná a bohato ilustrovaná téma zlomkov. Obsahuje základné rozdelenie zlomkov, rozširovanie a krátenie... Zobraziť viac
Fit recepty sú také jednoduché, že navariť podľa nich zvládne naozaj každý. Navyše sú hotové raz-dva, preto sú obľúbené najmä medzi tými, ktorí nechcú tráviť veľa času v kuchyni, no chcú jesť zdravé a nutrične hodnotné jedlá... Zobraziť viac
Kniha obsahuje 28-dňový program, a ukážkový program na mesačné stravovanie podľa semafóru, tiež ukážku toho, ako si môžete zo zdravých jedál pripraviť napríklad vianočnú tabuľu... Zobraziť viac
Publikácie sú vhodné nielen na domácu prípravu žiakov na hodiny slovenského jazyka a matematiky, ale i pre učiteľov základných škôl ako doplnkový materiál, napr. na hodiny suplovania alebo krátke písomky... Zobraziť viac
Direkt interaktiv učebnica s integrovaným pracovným zošitom. Nové prepracované vydanie obľúbenej učebnice nemčiny pre stredné školy, ktoré v troch dieloch systematicky pripravuje študentov na maturitu. Celý kurz obsahuje úrovne A1/A2, A2 a B1 .... Zobraziť viac
Je naozaj potešujúce, že stále viac mamičiek (i oteckov) je ochotných doma variť čerstvú stravu a dennodenne premýšľať, čo je pre dieťa zdravé a čo nie. Podľa tvrdenia WHO, výživa až z 80-tich percent rozhoduje o celkovom zdraví jedinca, gény ho... Zobraziť viac
Výber z najkrajších veršov pre malých recitátorov od dvoch známych slovenských autoriek... Zobraziť viac
Od posledného vydania našej učebnice prešli štyri roky. Počas tohto obdobia sa náš náklad rozobral. Kniha sa tešila veľkému úspechu študentov. Preto sa sme sa rozhodli vydať 3. doplnené a rozšírené vydanie, v ktorom sme prepracovali.... Zobraziť viac