Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Bylinková škola


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
24,90€
Zľava 21%
19,67€

📚Prečítaná za 16,19€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Bylinková škola, dielo známej slovenskej bylinkárky, liečiteľky a učiteľky, Ivety Henzelyovej, nie je obyčajnou knihou o liečivých bylinkách. To, čo z nej robí jedinečnú publikáciu, je spojenie klasickej fytoterapie a tradičného liečiteľstva s čínskou medicínou.

Bylinková škola na jednej strane prináša rozsiahle informácie o rastlinnej ríši, prírodnej medicíne i o fungovaní ľudského tela, takže sa naučíte rastliny nielen poznať, ale aj pripravovať z nich liečivé prostriedky a aplikovať ich pri rôznych ochoreniach. Na druhej strane vás čínska medicína poučí, že ľudské telo treba chápať komplexne a ukáže vám, ako sa treba preventívne starať o jednotlivé orgánové celky, ako si počas roka vybudovať silnú imunitu a ako predchádzať fyzickým i psychickým ochoreniam.

V tejto príťažlivo ilustrovanej knihe navyše nájdete príbehy o neuveriteľných schopnostiach rastlín, o ich múdrosti, sile a vytrvalej schopnosti prispôsobiť sa a meniť. Dvadsať liečivých byliniek sa stane vašimi priateľmi a sprievodcami na ceste k fyzickej a duševnej harmónii.

Naša nádherná planéta k nám prehovára prostredníctvom rastlín. Ak porozumieme ich reči a dokážeme vnímať ich posolstvo, naučia nás nielen ako prežiť, ale hlavne, ako žiť v pokoji, láske a vzájomnom porozumení. To je hlavným mottom knihy Bylinková škola.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788055176628 Rozmer: 195×233 mm Počet strán: 288 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách