Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Geriatria a geriatrické ošetrovateľstvo

Geriatria a ger.ošetrovateľstv - OSVETA - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 194 str. - ISBN: 978-80-8063-314-1 -


🍌 Odosielame o 6 dní.
5,50€
Zľava 10%
4,95€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Autori ponúkajú na trh vzdelávania pre štúdium v zdravotníckych nelekárskych povolaniach veľmi aktuálnu vysokoškolskú učebnicu, ktorej obsahom je v súčasnom období akcentovaná téma „starnutia populácie". V publikácii je urobená syntéza a prepojenie poznatkov z geriatrie ako medicínskeho odboru a starostlivosti o seniorov z odboru ošetrovateľstvo.
V publikácii sa na vysokej odbornej úrovni opisujú jednotlivé aspekty tejto problematiky, mapujú všetky ochorenia orgánových systémov a deficity potrieb u seniorov a geriatrických pacientov. Problematika je zvládnutá s pedagogickým taktom, skúsenosťami a vnímavosťou pre potreby učiaceho sa študenta na bakalárskom a magisterskom stupni štúdia. Do obsahu učebnice sú shodne zakomponované témy medicínskej etiky, kde autori predkladajú etické otázky na zodpovedanie nielen pre lekárov, filozofov a právnikov, ale aj pre širšiu odbornú verejnosť.

Tento výukový text obohatí penzum dostupných literárnych poznatkov, informácií a vedomostí v oblasti zdravotníckej a ošetrovateľskej starostlivosti o seniorov, čo treba vysoko oceniť.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2009 ISBN: 9788080633141 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 193 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách