Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Profesionálne opatrovateľstvo

Nadväzne na Profesionálne opatrovateľstvo - úvod do teórie so zameraním na starostlivosť o seniorov - predkladáme tento...

Anna KriškováOsveta (2010) • Séria Profesionálne opatrovateľstvo • 2. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
5,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nadväzne na Profesionálne opatrovateľstvo - úvod do teórie so zameraním na starostlivosť o seniorov - predkladáme tento text, v ktorom sú detailnejšie rozpracované jednotlivé oblasti opatrovania: udržiavanie a sledovanie fyziologických funkcií; sebaopatera; výživa, jedenie, pitie, kŕmenie; vylučovanie; starostlivosť o odev; spánok, oddych; starostlivosť o bezpečnosť vlastného prostredia s využitím prístupu opatrovateľského procesu a dokumentácie.

Študenti odborov, v ktorých problematika opatrovania seniora má svoje miesto, ako aj členovia rodiny opatrovaného môžu na základe získaných informácií upravovať svoj vlastný proces opatrovania.
Optimálne zvládnutie problematiky odborných postupov pri opatrovaní je žiaduce zo strany opatrovateľa i opatrovaného. Vzájomným vzťahom, ktorým napomôžeme zlepšenie kvality života človeka a úrovne kvality poskytovaných služieb človeku je cieľ, ku ktorému smerujeme.



PhDr. Anna Krišková, PhD.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788080633295 Rozmer: 170×240 mm Počet strán: 204 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách