Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Efektívna komunikácia v riaditeľni

Psychológia kvality zdravia učiteľa a žiaka


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
16,30€
Zľava 10%
14,67€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Školské prostredie vystavuje pedagógov, ale aj žiakov enormnej záťaži. Ako vytvoriť v škole pozitívnu klímu, ktorá bude viesť k osobnej pohode pedagogických zamestnancov a žiakov? Jedinečná publikácia ,Efektívna komunikácia v riaditeľni prináša odpovede na otázky, ako správne komunikovať, aby nedochádzalo

Jedinečná publikácia ,Efektívna komunikácia v riaditeľni prináša odpovede na otázky, ako správne komunikovať, aby nedochádzalo
ku konfliktom medzi učiteľmi, prečo venovať pozornosť multikultúrnej výchove, ako pomôcť pedagogickým zamestnancom pri výchove a vzdelávaní detí.
Autorka publikácie precízne analyzuje vplyv vzájomných interakcií učiteľov a žiakov, ako aj žiakov navzájom na ich duševné zdravie.
Čitateľovi sa ponúka pohľad na neurózy, psychózy, úzkosti, frustráciu, komplex menejcennosti, depresie či syndróm vyhorenia, ale aj na ďalšie psychologické problémy vyskytujúce sa v školskom prostredí. Osobitná kapitola publikácie je venovaná spôsobom, ako minimalizovať tieto negatívne vplyvy a vytvoriť v škole zdravé prostredie, ktoré pozitívne vplýva na žiakov a pedagógov.

Bonusom publikácie sú praktické príklady, psychologické orientačné testy a odporúčania, ako úspešne predchádzať negatívnym javom.
Publikácia je určená pedagogickým zamestnancom a odborným zamestnancom škôl a školských zariadení, manažmentu školy, zriaďovateľom škôl a školských zariadení.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788075985378 Rozmer: 152×212 mm Počet strán: 232 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách