Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Naším nebom bol oceán

Patrick NessCooBoo SK (2018)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
11,99€
Zľava 24%
9,10€

📚Prečítaná za 6,59€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Táto kniha je súčasťou tipov na vianočný darček v rámci kolekcie Knihy pre mladú krv. Ak chceš viac takýchto tipov, pozri tu.

Nový prekrásne ilustrovaný román Patricka Nessa je variáciou na Bielu veľrybu. Príbeh je síce vyrozprávaný hore nohami, ale v duchu dnes už kultového románu Sedem minút po polnoci, ktorým Patrick Ness dobyl srdcia miliónov čitateľov na celom svete.

Hlavnou hrdinkou je veľryba Batšeba. So svojím loveckým húfom narazí na mincu s iniciálkami T. W. Kapitánka Alexandra usúdi, že ju tým najobávanejší ľudský námorník Toby Wick vyzýva na súboj. Podľa Batšeby to nemôže byť pravda. Toby Wick je predsa len mýtus, legenda, ktorú si veľryby vymysleli. Je totiž nepredstaviteľné, aby ich nenávidení ľudia mohli premôcť v boji. Ale toto nie je príbeh o Toby Wickovi. Toto je príbeh o hneve, nenávisti a našej potrebe bojovať až do úplného konca, keď už neostáva nič iné len česť a smrť.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: And the Ocean Was Our Sky Rok vydania: 2018 Odporúčaný vek: 10+ ISBN: 9788056607565 Rozmer: 170×243 mm Počet strán: 160 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách