Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ajurvéda

David FrejNOXI (2018)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,90€
Zľava 27%
12,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha prináša zrozumiteľne a jednoducho popísané základy, ktoré tvoria systém ajurvédy. Autor v nej spája skúsenosti z klasickej – západnej medicíny s praxou ajurvédskeho lekára. Ponúka praktické tipy, ako si predĺžiť život a dožiť sa vysokého veku v zdraví. Zoznamuje nás s princípmi zdravia, so základmi harmonickej stravy, najznámejšími bylinami, dozviete sa o detoxikácii a omladení organizmu a spoznáte jednoduché meditačné a dychové cviky. Prehľadne napísaná kniha s mnohými príkladmi dokazuje, že Ajurvéda so svojím niekoľko tisícročným medicínskym systémom, prináša praktické princípy aj pre súčasnú dobu a každý z nás ich môže jednoducho uplatniť vo svojom živote.
Ajurvéda je veľmi liberálnou medicínou, ktorá svojim komplexným a celostným prístupom, posudzuje každého jedinca veľmi individuálne, s ohľadom na jeho konkrétne životné podmienky, nielen podľa ochorenia.

MUDr. David Frej je lekár, ktorý sa venuje ajurvédskej medicíne, detoxikácii, regenerácii organizmu a výžive. Po skončení štúdia lekárskej fakulty Univerzity Karlovej pracoval niekoľko rokov na internom oddelení. Počas stáže v Londýne sa rozhodol zaoberať sa ajurvédskou medicínou, celosvetovo uznávaným liečebným a preventívnym medicínskym systémom. Študoval v Novom Mexiku, v Rakúsku a v indickom Pune na klinike ajurvédskej medicíny. V praxi sa zaoberá liečbou chorôb, výživou, znižovaním nadváhy, detoxikáciou a regeneráciou organizmu.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 ISBN: 9788081114731 Rozmer: 135×206 mm Počet strán: 416 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách