Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Praktická ajurvéda

Šivánandovo jogové védántske centrum

Príroda (2024)

🍌 Predobjednávka, vychádza 30. 4. 2024
24,90€
Zľava 18%
20,42€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Spoznajte samých seba a získajte životnú rovnováhu

Hľadáte novú energiu, úľavu od stresu a lepší spánok? Začnite svoju cestu za zdravým a spokojným životom s touto knihou.
Praktická ajurvéda bude vaším sprievodcom k zdravému životnému štýlu. Naučí vás rozumieť svojmu telu a ukáže, ako sa krok za krokom dopracovať k pokoju, harmónii a životnej rovnováhe.
Zistite, ktoré potraviny a recepty sú pre vás tie pravé, objavte prírodné liečebné prostriedky a spoznajte mocné pôsobenie jogy, meditácie a masáže na harmonizáciu tela a mysle.
Ajurvéda a joga sú príbuzné disciplíny a vychádzajú z jednej z najvýznamnejších svetových duchovných a liečiteľských tradícií. Spájajú množstvo informácií o zdravom spôsobe života a liečení chorôb. Aj vďaka tomu ajurvéda prerástla hranice Indie a teší sa čoraz väčšej obľube aj v modernom západnom svete.
Knihu napísali poprední učitelia z celosvetovo známeho Šivanándovho jogového védantského centra, čo ju povyšuje na skutočný unikát.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Practical ayurveda Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055193694 Počet strán: 224 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách