Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Slovenský jazyk pre 4. ročník ZŠ

Pracovný zošit - zošit pre učiteľa


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,75€

📚Prečítaná za 8,29€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zošit pre učiteľa k pracovnému zošitu Slovenský jazyk pre 4. ročník ZŠ ponúka učiteľovi plný komfort pri práci s pracovným zošitom. Učiteľ v ňom nájde správne riešenia úloh a návrhy možných riešení, čo mu uľahčí nielen prípravu na hodiny, ale bude mu i pomôcka aj pri samotnej výučbe.

Pracovný zošit je naplnený kvantom zaujímavých úloh na dopĺňanie, spájanie či hľadanie pravopisných javov. Rovnako podnecuje kreativitu žiakov pri práci s textom a ich kognitívne kompetencie rozširuje v náročnejších úlohách. Okrem toho v nich možno nájsť aj explanáciu problematických pravopisných javov a ich precvičovanie.

Publikácia ponúka inovatívny spôsob práce, pri ktorom si žiaci precvičujú pravopisnú, morfologickú, lexikálnu i textotvornú kompetenciu. Učiteľ si na prácu na hodinu môže vybrať rôzne typy cvičení a tak prispôsobovať priebeh hodiny potrebám žiakov. Pracovný zošit spĺňa požiadavky iŠVP a je vhodným doplňujúcou pomôckou k štátnej učebnici. Pri jeho tvorby autorky zohľadnili i potreby deti so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami. Súčasťou pracovného zošita sú i časti „Otestuj sa“, prostredníctvom ktorých sa žiaci zoznamujú s testovacími úlohami.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788081205163 Rozmer: 167×235 mm Počet strán: 72 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách