Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Logistické informačné systémy

Podnetom pre vznik tejto publikácie bola potreba jednoznačného začlenenia informačných systémov v logistickom systéme firmy...


🍌 Odosielame o 5 dní.
19,90€
Zľava 24%
15,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Podnetom pre vznik tejto publikácie bola potreba jednoznačného začlenenia informačných systémov v logistickom systéme firmy pre účely riadenia firmy. Autori publikácie „Logistické informačné systémy“ Ing. Michal Balog, CSc. a Ing. Martin Straka, PhD. poukazujú na prioritu informačných tokov a informačného systému ako celku, ktorý poskytuje také informácie, z hľadiska ich štruktúry a času, aké požaduje manažment firmy.
Pri štúdiu tejto publikácie si čitateľ uvedomí, že bez informačných tokov a pri absencii elementárnej informácie nemôže existovať materiálový tok, finančný tok, to znamená, že sú ohrozené všetky systémy firmy. Napriek tomu, že informatika nie je neprebádanou oblasťou a informačnými teóriami sa zaoberá veľké množstvo publikácií, snahou autorov je uplatniť princípy logistiky pri tvorbe logistického informačného systému a tým sa odlíšiť od klasických kybernetických systémov.
Veríme, že táto publikácia si nájde svojich čitateľov v podnikateľskej sfére i v radoch odbornej verejnosti a poslúži ako prostriedok pri rozširovaní obzoru vedomostí v oblasti logistických informačných systémov a ich zavádzaní do praxe.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2005 ISBN: 8080576602 Rozmer: 147×211 mm Počet strán: 208 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách