Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zlatá kreditka

Platí vždy rovnica – nájsť si bohatého a úspešného muža rovná sa šťastie? Sama z vlastnej skúsenosti viem, že nie je všetko...


🍌 Odosielame o 5 dní.
7,90€
Zľava 34%
5,20€

📚Prečítaná za 4,35€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Platí vždy rovnica – nájsť si bohatého a úspešného muža rovná sa šťastie? Sama z vlastnej skúsenosti viem, že nie je všetko zlato, čo sa blyští. V mojom príbehu sa volám Lila. Lila je mladá žena, ktorá dúfa v lásku a túži nájsť „Pána Božského“. Keď stretne bohatého a charizmatického Olivera, myslí si, že žije svoj sen. Sen o pravej láske a luxuse. Neskôr stráca ružové okuliare a kladie si otázku: Môže nová vuittonka ospravedlniť egoistické správanie muža? Popri vlastných problémoch pomáha svojej sestre vyrovnať sa s rozvodom, ktorý najviac zasiahol jej malú neterku. Nájde napokon svoje šťastie, alebo zostane uväznená medzi drahými vecami s prázdnotou v srdci?

Ukážka textu z knihy


Pozerala som raz na poukážku, raz na Olivera. Ten sa usmieval, asi si, somár, myslel, že sa teším.
„Kráska, viem, po čom ženy túžia, vedel som, že sa potešíš, ale že a to až takto nadchne, to som netušil,“ radoval sa. Evidentne bol so sebou spokojný.
Ešte stále som bola ticho, nezmohla som sa na slovo. V mysli mi vírili nadávky. Len som sa trikrát pomaly nadýchla a vydýchla, aby som sa trocha upokojila.
„Ale ja nestojím o žiadnu plastiku. Ako si na to prišiel, ako ti také niečo vôbec mohlo napadnú?!“ nechápavo som na neho pozerala.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788081141485 Rozmer: 105×170 mm Počet strán: 184 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách