Nový Dominik Dán v predpredaji, pozri knihu tu =>


Vady vína

Vady vína

Reinhard Eder, , Národní vinařské centrum (2006)
Rozpoznání, předcházení, odstranění

Jelikož je pro vinaře usilujícího o nejvyšší kvalitu nežádoucí výskyt vín postižených nedostatky, vín vadných a nemocných jak osobně, tak i finančně silnou zátěží, popisují se v této knize příčiny nedostatků, vad a nemocí vína, jejich podrobná... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
14,85€

Lahodná čokoláda (slovenský jazyk)

Lahodná čokoláda (slovenský jazyk)

, Slovart (2014)
Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením... Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda...

Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,95€

Česká a slovenská kuchárka

Česká a slovenská kuchárka

Ivana Veruzabová, Svojtka&Co. (2013)
Kniha obsahuje 340 fotografií hotových jedál i jednotlivých postupov.

Zoznámte sa s tradičnými českými a slovenskými receptami vďaka tejto úžasnej kuchárke! Knižka obsahuje 75 klasických receptov - od polievok, predkrmov a chuťoviek, cez úpravu mäsa, rýb a diviny, až po prípravu sladkých a vegetariánskych jedál... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
5,95€

Múčniky podľa osvedčených receptov

Múčniky podľa osvedčených receptov

Alena Doležalová, Fortuna Libri (2013)
Pečenie domácich múčnikov podľa odskúšaných domácich re¬ceptov ani v dnešných moderných časoch nie je len výsadou sta¬rých...

Pečenie domácich múčnikov podľa odskúšaných domácich receptov ani v dnešných moderných časoch nie je len výsadou starých mám. Práve naopak – je čoraz obľúbenejšie aj u mladších žien a dievčat, ba i u mnohých mužov... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
10,90€

Čo bude na obed?

Čo bude na obed?

Fay Ripleyová, Ikar (2013)
Každý deň rozmýšľate, čo ponúknete na obed? Varíte stále to isté? Táto kniha vám pomôže naplánovať pestrý jedálny lístok od...

Každý deň rozmýšľate, čo ponúknete na obed? Varíte stále to isté? Táto kniha vám pomôže naplánovať pestrý jedálny lístok od pondelka do nedele. Skúste niečo nové a inšpirujte sa jednoduchými receptami na rýchle a chutné jedlá... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
17,90€

Mayumi's Kitchen

Mayumi's Kitchen

Mayumi Nishimura, Kodansha Europe (2012)
Macrobiotic Cooking for Body and Soul

Macrobiotics the healthy, nature-friendly way of life based on a diet of whole grains, vegetables, and beans is now a global phenomenon. In recent years a number of Hollywood stars have taken up the macrobiotic diet because of its many benefits, ... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
21,00€

The Fat Duck Cookbook

The Fat Duck Cookbook

Heston Blumenthal, Bloomsbury (2009)
Bloomsbury Publishing PLC: `A thing of beauty ... for anyone fascinated by the provenance, chemistry and appearance of food,...

In this beautiful, smaller format edition of the award-winning Big Fat Duck Cookbook, we hear the full story of the meteoric rise of Heston Blumenthal and The Fat Duck, birthplace of snail porridge and bacon-and-egg ice cream, ... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
52,00€

Kitchen Secrets

Kitchen Secrets

Raymond Blanc, Bloomsbury (2012)
Bloomsbury Paperbacks: Raymond Blanc is revered as a culinary legend, whose love of delicious food is lifelong. Years of...

Bloomsbury Publishing PLC: Raymond Blanc is revered as a culinary legend, whose love of delicious food is lifelong. Years of... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
14,00€

Rychlokurs vaření

Rychlokurs vaření

Martina Kittlerová, Ikar CZ (2010)
Zatím jste nikdy nevařili. Nemáte ani potuchu, jak vykouzlit křupavé pečené brambory, šťavnatý rybí filet, nebo dokonce...

Zatím jste nikdy nevařili. Nemáte ani potuchu, jak vykouzlit křupavé pečené brambory, šťavnatý rybí filet, nebo dokonce sladkou tečku v podobě pečeného jablka s vanilkovou omáčkou... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
16,45€

The Nordic Cookbook

The Nordic Cookbook

Magnus Nilsson, Phaidon (2015)
The Nordic Cookbook offers an unprecedented look at the rich culinary offerings of the Nordic region with 700 recipes...

Leading international chef Magnus Nilsson’s take on home cooking. Magnus travelled throughout the Nordic region not only collecting recipes but photographing the landscape and people. Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
44,00€

Sladké a slané cestovinové jedlá (23)

Sladké a slané cestovinové jedlá (23)

, EX book (2013)
Obsah: Bolonské rúrky Krupicové rezance Stredomorská rezancová omeleta Orechové rezance Kapustné fliačky Hrozienkové...

Obsah: Bolonské rúrky Krupicové rezance Stredomorská rezancová omeleta Orechové rezance Kapustné fliačky Hrozienkové... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
1,50€

Deliciously Ella

Deliciously Ella - prečítaná (bazár kníh)

Ella Mills, Ella Woodward, Yellow Kite (2015)
Yellow Kite: Ella Woodward is the author of must-read food blog, www.deliciouslyella.com which has 500,000 visitors every...

From sumptuous desserts, to food on the go, delicious dips, raw treats and rainbow bowls of awesome veggies, Ella's philosophy is all about embracing the natural foods that your body loves and creating fresh, simple dishes which are easy to ... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,69€

The Wok : Recipes and Techniques

The Wok : Recipes and Techniques

J. Kenji Lopez-Alt's debut cookbook, The Food Lab, revolutionised home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
39,00€

Liguria: The Cookbook

Liguria: The Cookbook

Laurel Evans, Rizzoli Universe (2021)
Recipes from the Italian Riviera

Italian cuisine never goes out of style. Yet while many are familiar with various regional cuisines of Italy, one of its most gastronomically rich regions has been largely overlooked: Liguria, home of focaccia, pesto, and the Cinque Terre... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
30,00€

Bread Revolution

Bread Revolution

Peter Reinhart, Ten speed (2014)
Ten Speed Press: An exploration of cutting-edge developments in the bread baking world from beloved author Peter Reinhart,...

An exploration of cutting-edge developments in the bread baking world from beloved author Peter Reinhart, featuring 50 recipes and formulas that use sprouted flours, whole and ancient grains, alternative grains (such as corn and grape skin flour), nut... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
21,00€

Bordeaux 1855

Bordeaux 1855

Conseil des Grands Crus Classés, Flammarion (2022)
A Guide to the Grands Crus Classés: Médoc & Sauternes

This chic, richly illustrated, and practical guide features thirty-five wine châteaus in the prestigious Grands Crus Classés classification, producing the finest red and white wines in Bordeaux. The classification, created in 1855 to award official... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
20,00€

Cook and Share

Cook and Share

Mary Berry, BBC Books (2022)
120 Delicious New Fuss-free Recipes

In this brand new tie-in to her new BBC series, Mary Berry shares over 100 of her favourite dishes to share with the ones we love. Home cooking has never been more important, and every recipe has been created to bring families and friends together... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 11 dní.
24,00€

Scandinavian Green

Scandinavian Green

Trine Hahnemann, Quadrille (2020)
Simple Ways to Eat Vegetarian, Every Day

Scandinavian Green is a beautifully inspiring exposition of eating plants... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
23,00€

Naruto: The Unofficial Cookbook

Naruto: The Unofficial Cookbook

Naruto: The Unofficial Cookbook trains you in the cooking arts as effectively as Kakashi trains Team 7 in the ninja arts! Naruto fans of all ages will enjoy this cookbook’s easy and delicious recipes, including sweet, sticky Dango... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
24,00€

Honey and Co

Honey and Co

Itamar Srulovich, Hodder and Stoughton (2014)
Saltyard Books: Best Newcomer in the Observer Food Monthly Awards 2013. This is our food, this is our restaurant - fresh...

Homely, fragrant and big-hearted food from the kitchen of Honey & Co, one of London's favourite Middle Eastern dining destinations, tucked away in Fitzrovia, winner of Best Newcomer in the "Observer" Food Monthly Awards 2013. Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
21,00€