Jelikož je pro vinaře usilujícího o nejvyšší kvalitu nežádoucí výskyt vín postižených nedostatky, vín vadných a nemocných jak osobně, tak i finančně silnou zátěží, popisují se v této knize příčiny nedostatků, vad a nemocí vína, jejich podrobná... Zobraziť viac
Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka... Zobraziť viac
Zoznámte sa s tradičnými českými a slovenskými receptami vďaka tejto úžasnej kuchárke! Knižka obsahuje 75 klasických receptov - od polievok, predkrmov a chuťoviek, cez úpravu mäsa, rýb a diviny, až po prípravu sladkých a vegetariánskych jedál... Zobraziť viac
Pečenie domácich múčnikov podľa odskúšaných domácich receptov ani v dnešných moderných časoch nie je len výsadou starých mám. Práve naopak – je čoraz obľúbenejšie aj u mladších žien a dievčat, ba i u mnohých mužov... Zobraziť viac
Každý deň rozmýšľate, čo ponúknete na obed? Varíte stále to isté? Táto kniha vám pomôže naplánovať pestrý jedálny lístok od pondelka do nedele. Skúste niečo nové a inšpirujte sa jednoduchými receptami na rýchle a chutné jedlá... Zobraziť viac
Macrobiotics the healthy, nature-friendly way of life based on a diet of whole grains, vegetables, and beans is now a global phenomenon. In recent years a number of Hollywood stars have taken up the macrobiotic diet because of its many benefits, ... Zobraziť viac
In this beautiful, smaller format edition of the award-winning Big Fat Duck Cookbook, we hear the full story of the meteoric rise of Heston Blumenthal and The Fat Duck, birthplace of snail porridge and bacon-and-egg ice cream, ... Zobraziť viac
Bloomsbury Publishing PLC: Raymond Blanc is revered as a culinary legend, whose love of delicious food is lifelong. Years of... Zobraziť viac
Zatím jste nikdy nevařili. Nemáte ani potuchu, jak vykouzlit křupavé pečené brambory, šťavnatý rybí filet, nebo dokonce sladkou tečku v podobě pečeného jablka s vanilkovou omáčkou... Zobraziť viac
Leading international chef Magnus Nilsson’s take on home cooking. Magnus travelled throughout the Nordic region not only collecting recipes but photographing the landscape and people. Zobraziť viac
Obsah: Bolonské rúrky Krupicové rezance Stredomorská rezancová omeleta Orechové rezance Kapustné fliačky Hrozienkové... Zobraziť viac
From sumptuous desserts, to food on the go, delicious dips, raw treats and rainbow bowls of awesome veggies, Ella's philosophy is all about embracing the natural foods that your body loves and creating fresh, simple dishes which are easy to ... Zobraziť viac
J. Kenji Lopez-Alt's debut cookbook, The Food Lab, revolutionised home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods... Zobraziť viac
Italian cuisine never goes out of style. Yet while many are familiar with various regional cuisines of Italy, one of its most gastronomically rich regions has been largely overlooked: Liguria, home of focaccia, pesto, and the Cinque Terre... Zobraziť viac
An exploration of cutting-edge developments in the bread baking world from beloved author Peter Reinhart, featuring 50 recipes and formulas that use sprouted flours, whole and ancient grains, alternative grains (such as corn and grape skin flour), nut... Zobraziť viac
This chic, richly illustrated, and practical guide features thirty-five wine châteaus in the prestigious Grands Crus Classés classification, producing the finest red and white wines in Bordeaux. The classification, created in 1855 to award official... Zobraziť viac
In this brand new tie-in to her new BBC series, Mary Berry shares over 100 of her favourite dishes to share with the ones we love. Home cooking has never been more important, and every recipe has been created to bring families and friends together... Zobraziť viac
Scandinavian Green is a beautifully inspiring exposition of eating plants... Zobraziť viac
Naruto: The Unofficial Cookbook trains you in the cooking arts as effectively as Kakashi trains Team 7 in the ninja arts! Naruto fans of all ages will enjoy this cookbook’s easy and delicious recipes, including sweet, sticky Dango... Zobraziť viac
Homely, fragrant and big-hearted food from the kitchen of Honey & Co, one of London's favourite Middle Eastern dining destinations, tucked away in Fitzrovia, winner of Best Newcomer in the "Observer" Food Monthly Awards 2013. Zobraziť viac